Obertura de les oficines dissabte per a recollir els carnets

oficines Narcís Sala

Les oficines del Narcís Sala estaran obertes aquest dissabte per a facilitar que els socis puguin recollir els carnets d’aquesta temporada. Romandran obertes entre les 17:30h i les 20:30h, hora de l’inici del partit entre el Sant Andreu i el Santboià. A més, es reforçarà l’atenció al públic.

Els carnets han arribat enguany més tard del que és habitual i hi ha hagut algunes incidències, com ara defectes de forma o carnets que no han arribat. El club lamenta les molèsties que això ha provocat a alguns socis i els demana disculpes.

Recordem que també es permetrà l’accés al Narcís Sala amb el carnet de la temporada passada. Els nous socis, igual que en el partit contra el Prat, poden comprar una entrada i se’ls descomptarà de l’abonament presentant-la a les oficines.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS