Partit trampa contra el San Cristóbal

El Sant Andreu afronta aquest diumenge el primer desplaçament de la temporada al camp del San Cristóbal, a Terrassa. L’equip de Mikel Azparren cercarà la primera victòria a la lliga després de les bones sensacions ofertes la setmana passada contra el Prat al Narcís Sala. Els socis que acompanyin els andreuencs podran accedir a Ca N’Anglada pagant cinc euros per entrada.

L’última derrota del Sant Andreu a domicili fou el 10 de setembre de l’any passat, al darrer minut de partit contra l’Espanyol ‘B’. Ha passat gairebé un any d’ençà d’aleshores. Els quadribarrats juguen el primer partit fora del Narcís Sala d’aquesta lliga amb la intenció de continuar amb aquesta ratxa immaculada i anotar-se el primer triomf després de l’empat sense gols contra el Prat.

El San Cristóbal, per la seva banda, té la il·lusió de debutar a Tercera a Ca N’Anglada. El conjunt egarenc, que manté bona part del bloc que va atorgar-li l’ascens el maig passat, va estrenar-se a la categoria amb un empat a un gol al camp del Cerdanyola.

Azparren recupera Carroza, que va complir un partit de sanció. Pel que fa a les baixes Dani Guerrero li resten cinc partits de suspensió i David López Óscar Muñoz continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

CP SAN CRISTÓBAL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 2 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 26 d’agost, a les 19:00h
Estadi: Municipal Ca N’Anglada
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), assistit per Alexandre Justo Miro (Baix Llobregat) i Alejandro Peralta Pino (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS