Tornar a ser campions del Torneig d’Històrics

La UE Sant Andreu ha arribat a la primera final de la temporada 2018/2019, en aquest cas en el Torneig d’Històrics. Els quadribarrats s’enfrontaran al CF Badalona aquest diumenge (19:00 h) a la recerca del quart títol, mentre que els badalonins, vigents campions, busquen el setè campionat. 

Els andreuencs s’han proclamat campions del Torneig d’Històrics en tres ocasions. L’última va ser el 2014 i precisament el CF Badalona va ser el rival a la final. Aquell partit va acabar amb un resultat 2-1 favorable pels quadribarrats. Un dels dos gols del Sant Andreu va ser a càrrec de Ton Alcover. Mikel Azparren i Xavi Jiménez, que llavors eren jugadors andreuencs, ara ho viuran des de l’altre prisma sent el primer i segon entrenador respectivament.

El rival, el Badalona, equip que milita a Segona B, és l’actual campió i el conjunt que més vegades ha alçat el Torneig d’Històrics, concretament en sis ocasions. És la tercera final consecutiva dels badalonins i la quarta en les darreres cinc temporades. A més, enguany està dirigit per un vell conegut de la parròquia andreuenca com és Ramón Maria Calderé.

Aquest diumenge (19:00 h) al Municipal de Guinardó es viurà un gran partit en el qual s’enfronta l’equip més golejador d’aquesta edició del Torneig d’Històrics, el Sant Andreu, amb 5 gols i el Badalona, que no ha encaixat cap diana en tot el campionat. Els andreuencs arriben a la final després d’haver vençut aquest dissabte al FC Martinenc (2-1). Per altra banda, els badalonins en la semifinal van superar a la UE Sants en la tanda de penals, després d’acabar 0-0 el matx.

Els homes de Mikel Azparren han començat la pretemporada en bona forma i tenen l’oportunitat de guanyar un títol, que seria el quart cop que el Sant Andreu es proclamaria campió del Torneig d’Històrics. Una bona manera d’agafar moral, seguir agafant minuts de rodatge per la plantilla i encarar els pròxims reptes.

UE SANT ANDREU – CF BADALONA

Competició: final del Torneig d’Històrics.
Horari: diumenge 5 d’agost, a les 19:00h
Estadi: Municipal del Guinardó
Seguiment:  @uesantandreu i Esport 3

Imatge: Judit Andreu-UESA

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019