Última ronda abans dels quarts de final

El Sant Andreu s’enfronta a l’UAT Horta aquest dissabte (20:00 h) al Feliu i Codina corresponent a la tercera eliminatòria de Copa Catalunya. En les anteriors dues rondes els andreuencs han superat la UE Vilassar de Mar i el Cerdanyola CF, ambdues al Narcís Sala. Per altra banda, els hortencs han vençut a la UE Figueres i la FE Grama, en els dos casos a domicili.

Serà el primer duel de la Copa Catalunya d’enguany que el Sant Andreu disputarà fora de casa. Els homes de Nacho Castro són un conjunt que es fa fort al Feliu i Codina. En el duel de la temporada passada al camp de l’Horta entre hortencs i andreuencs, els de Mikel Azparren van aconseguir empatar 1-1, amb un gol en el tram final d’Elhadji (89’).

El vencedor d’aquesta eliminatòria accedirà als quarts de final de la Copa Catalunya, que es disputen a la tardor. És en els quarts de final on els equips que la temporada passada van competir a Segona A s’afegeixen al torneig. En aquest cas són el FC Barcelona B, CF Reus Deportiu i Club Gimnàstic Tarragona.

Baixes

Dani Guerrero i Óscar Muñoz, lesionats.

UAT HORTA – UE SANT ANDREU

Competició: Tercera eliminatòria de Copa Catalunya.

Horari: dissabte 11 d’agost, a les 20:00 h.

Estadi: Feliu i Codina

Arbitratge: Alejandro Fernández Pérez (del. Barcelona) assistit per Guillem Parera Gaspar (Barcelona).

Seguiment: @uesantandreu

Imatge: Judit Andreu-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS