Victòria convincent del Sant Andreu (0-2)

El Sant Andreu ha aconseguit el primer triomf de la lliga en imposar-se al San Cristóbal. Un gol de Kuku vora la mitja hora de joc ha desequilibrat i el partit, i un penal picat per Ton Alcover al començament de la segona part ha deixat el duel pràcticament sentenciat. Segovia ha aturat un penal al final que ha evitat patiment als aficionats andreuencs.

Primera victòria del Sant Andreu a la lliga. L’equip de Mikel Azparren continua la seva ratxa immaculada fora de casa i ha sumat tres punts al camp del San Cristóbal, que ha presentat batalla fins el final malgrat l’avantatge dels quadribarrats al marcador. El Sant Andreu ha sortit disposat a dominar el partit i ràpidament s’ha apoderat de la pilota, alternant el joc per dins amb les bandes per a fer mal a la defensa local.

Segovia, de nou protagonista amb aquesta aturada i en el penal.

La primera oportunitat ha arribat als disset minuts, quan Adri ha blocat una rematada d’Elhadji. Segovia també ha hagut d’intervenir per a blocar un xut de Muntada (22′) i per a estirar-se felinament per a desviar una rematada bombada que entrava a la porteria (26′). Els locals es defensaven amb les urpes i han intentat sorprendre els andreuencs al contracop, però la defensa s’ha mostrat molt segura.

Passada la mitja hora de joc, Llamas ha fet una centrada amb cama esquerra i Kuku s’ha imposat a l’àrea per a connectar una rematada inapel·lable pel porter local. El davanter, molt actiu, ha obert la llauna i ha celebrat el gol amb la banqueta. El Sant Andreu ha continuat dominant fins el descans, còmode amb l’avantatge mínim.

Ton Alcover celebra el seu primer gol de la temporada.

El guió de la represa ha estat immillorable. Penal favorable als quadribarrats i gol de Ton Alcover des dels onze metres (48′). El gol ha obligat el San Cristóbal a estirar les línies, però la defensa andreuenca, comandada per Juanma, Noguera i Segovia, ha estat impenetrable. Ferran ha pogut sentenciar en un contraatac en què un defensa ha evitat que la pilota entrés a la porteria (75′).

A dos minuts pel final, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable als blanc-i-blaus. Mario ha assumit la responsabilitat, però Segovia ha volat a la seva dreta per a aturar-lo i ha blocat la segona rematada. L’actuació del porter ha evitat un ensurt final i el Sant Andreu ha pogut celebrar el primer triomf del campionat.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CP San Cristóbal (0): Adri, Prado, Edu, Cristian, Karim, Muntada, Kevin, Víctor (Marc, 72′), Aitor (Tom, 54′), Cabrera (Hassen, 54′) i Mario.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Víctor (Jaume, 68′), Alcover, Ferran (Felipe Sá, 78′), Josu, Kuku (Carlos, 68′) i Elhadji.

Gols: 0-1 Kuku (32′), 0-2 Alcover p. (48′).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), ha amonestat Muntada (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Ca n’Anglada.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS