Apercebuts de sanció per llançament d’objectes

En el partit de la promoció d’ascens de la temporada passada al Narcís Sala contra el CD Castelló l’àrbitre va reflectir a l’acta que per part d’aficionats del Sant Andreu va haver-hi llançaments d’objectes al terreny de joc. A causa d’aquest fet, la Federació Espanyola ha apercebut el Club amb una clausura de l’estadi i/o una important multa econòmica si aquests incidents es tornen a repetir en una competició de les seves competències.

Aquest dimecres la UE Sant Andreu juga la segona ronda de la Copa del Rei al Narcís Sala contra el Gernika Club (20:30 h). Demanem als socis i aficionats andreuencs que assisteixin a l’estadi que en qualsevol cas s’abstinguin de llançar objectes al terreny de joc, perquè l’entitat quadribarrada està apercebuda de sanció.

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019