Apercebuts de sanció per llançament d’objectes

sant andreu escut

En el partit de la promoció d’ascens de la temporada passada al Narcís Sala contra el CD Castelló l’àrbitre va reflectir a l’acta que per part d’aficionats del Sant Andreu va haver-hi llançaments d’objectes al terreny de joc. A causa d’aquest fet, la Federació Espanyola ha apercebut el Club amb una clausura de l’estadi i/o una important multa econòmica si aquests incidents es tornen a repetir en una competició de les seves competències.

Aquest dimecres la UE Sant Andreu juga la segona ronda de la Copa del Rei al Narcís Sala contra el Gernika Club (20:30 h). Demanem als socis i aficionats andreuencs que assisteixin a l’estadi que en qualsevol cas s’abstinguin de llançar objectes al terreny de joc, perquè l’entitat quadribarrada està apercebuda de sanció.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS