Desconnexió mental (2-1)

El Sant Andreu ha perdut a l’Olímpic de Terrassa després d’avançar-se en els minuts finals amb un gol de Josu. Un doblet de Sergi Arranz ha capgirat el marcador i ha castigat els andreuencs, que podrien haver-se endut els tres punts després de disputar una gran segona part. Els quadribarrats encadenen dues derrotes consecutives a la lliga.

El desgast físic i mental de la Copa ha passat factura al Sant Andreu. Els andreuencs han anat de menys a més en un partit que tenien controlat i que, a la segona meitat, podrien haver sentenciat. No obstant això, el Terrassa ha cregut en la remuntada després del gol de Josu i s’ha emportat els tres punts en tres minuts de bogeria.

David López, lluitant per una pilota.

La primera part ha transcorregut sense un dominador clar del partit. El Sant Andreu se sentia còmode amb l’esfèrica, però ha tingut dificultats per a crear jugades de perill. En canvi, el Terrassa amenaçava constantment amb les internades de Yayá per la banda dreta. La defensa andreuenca, però, tallava totes les centrades.

Una rematada de Carreón salvada per Segovia (5’) i un xut desviat de Josu (14’) han estat les primeres aproximacions per ambdós equips. Ni els andreuencs ni els egarencs han pogut rematar entre els tres pals durant una primera meitat en què les defenses s’han imposat als atacs.

La segona part ha començat amb un xut desviat de Yayá (47’) i un tir de Carlos Martínez blocat per Ortega (51’). Amb el pas dels minuts, els quadribarrats han tornat a controlar la pilota. De nou Carlos, en una rematada acrobàtica, ha estat a punt de marcar (59’) i Juanan no ha encertat en una rematada davant Ortega (67’).

El gol de Josu ha acabat essent estèril.

Les més clares han estat per Ferran (72′) i Elhadji (77′), que no han estat encertats en la definició davant Ortega. El Sant Andreu ha aconseguit el gol a pilota aturada, amb una centrada de Ton Alcover rematada per Josu des de l’àrea petita (85′). Els andreuencs no han pogut gaudir del gol i a la següent jugada Arranz ha rebut una pilota morta i ha afusellat Segovia (86′). Sense poder reaccionar, els locals han colpejat de nou i Arranz ha culminat la remuntada empenyent una passada de la mort (88′).

La derrota ha deixat els quadribarrats amb un pam de nas, però els jugadors han agraït el suport incansable dels andreuencs desplaçats a l’Olímpic. El Sant Andreu té ara una setmana per endavant per a descansar i preparar el pròxim partit, també contra un rival dur. El Llagostera torna a visitar el Narcís Sala diumenge vinent a les 18:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Terrassa FC (2): Ortega, Pallàs, Valls, Savall, Guzmán, Fernández, Toledo (Balboa, 63’), Yayá, Coro (Arranz, 75’), Serramitja i Carreón (Imaz, 63’).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume (Guerrero, 77’), Alcover, Juanan (Ferran, 71’), Felipe, Josu i Carlos (Elhadji, 63’).

Gols: 0-1 Josu (85′), 1-1 Arranz (87′), 2-1 Arranz (89′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Valls (29’) i Arranz (89′) pels locals i Jaume (12’), David López (54’), Juanan (62′), Segovia (73’), Guerrero (8′) i Noguera (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Olímpic de Terrassa.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS