Duel directe al Narcís Sala

El Sant Andreu rep diumenge el Llagostera (18:00h) al Narcís Sala en un duel directe amb un dels aspirants a l’ascens i el campionat. L’equip de Mikel Azparren vol tornar a guanyar a la lliga davant la seva afició després de dues derrotes a domicili per la mínima i de pagar la factura del desgast a la Copa.

Després d’una setmana sencera de descans i de poder entrenar amb normalitat, el Sant Andreu vol reenganxar-se a la lliga. Ho fa, però, amb un partit de primer nivell contra el Llagostera, un rival directe per l’ascens i el campionat. Els quadribarrats aspiren a començar una nova ratxa de victòries després dels dos últims reversos patits contra el Reus ‘B’ i el Terrassa.

El Llagostera torna a visitar el Narcís Sala després de quatre anys en què ha passat per Segona A i Segona B abans de caure a Tercera. Els gironins han arrencat la temporada amb l‘objectiu de tornar a la categoria de bronze i amb quatre victòries, un empat i una derrota. Són segons i no volen desenganxar-se de les places que donen accés a la promoció.

Azparren recupera Juanma després d’haver complert un partit de sanció. Són baixa Víctor Alonso i Óscar Muñoz per lesió.

UE SANT ANDREU – UE LLAGOSTERA

Competició: Jornada 7 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 23 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Josep Ollé Lladó (del. Tarragona), assistit per Jordi Moreno Caparrós (Tarragona) i Alexandre Padilla Vaca (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019