Duel directe al Narcís Sala

El Sant Andreu rep diumenge el Llagostera (18:00h) al Narcís Sala en un duel directe amb un dels aspirants a l’ascens i el campionat. L’equip de Mikel Azparren vol tornar a guanyar a la lliga davant la seva afició després de dues derrotes a domicili per la mínima i de pagar la factura del desgast a la Copa.

Després d’una setmana sencera de descans i de poder entrenar amb normalitat, el Sant Andreu vol reenganxar-se a la lliga. Ho fa, però, amb un partit de primer nivell contra el Llagostera, un rival directe per l’ascens i el campionat. Els quadribarrats aspiren a començar una nova ratxa de victòries després dels dos últims reversos patits contra el Reus ‘B’ i el Terrassa.

El Llagostera torna a visitar el Narcís Sala després de quatre anys en què ha passat per Segona A i Segona B abans de caure a Tercera. Els gironins han arrencat la temporada amb l‘objectiu de tornar a la categoria de bronze i amb quatre victòries, un empat i una derrota. Són segons i no volen desenganxar-se de les places que donen accés a la promoció.

Azparren recupera Juanma després d’haver complert un partit de sanció. Són baixa Víctor Alonso i Óscar Muñoz per lesió.

UE SANT ANDREU – UE LLAGOSTERA

Competició: Jornada 7 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 23 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Josep Ollé Lladó (del. Tarragona), assistit per Jordi Moreno Caparrós (Tarragona) i Alexandre Padilla Vaca (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS