El Sant Andreu vol avançar a la Copa

El Sant Andreu afronta demà (20:30h) la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Els quadribarrats reben el SD Gernika al Narcís Sala i tenen la il·lusió de superar el conjunt basc i arribar fins l’última eliminatòria directa. L’equip de Mikel Azparren haurà de sobreposar-se a les baixes per a superar aquesta ronda.

Dia dels grans al Narcís Sala. El Sant Andreu aspira a superar la segona eliminatòria de la Copa del Rei i el rival torna a ser d’entitat. El Gernika competeix a la Segona Divisió B (Grup II), però ha tingut un mal començament de lliga amb dues derrotes i un empat. A la primera eliminatòria, però, els bascos van superar el Durango per la mínima (1-0).

Els andreuencs volen sobreposar-se a la derrota patida contra el Reus ‘B’ i accedir a la tercera ronda abans de batre’s diumenge contra el Terrassa en un nou duel de nivell a la competició regular. Tot i el desgast patit contra el Cornellà, els quadribarrats van tornar a lluitar pels punts fins el final.

El Sant Andreu té nombroses baixes per a aquest partit. Dani Guerrero complirà l’últim partit de sanció, però tampoc podran jugar pel mateix motiu Carroza ni Josu, expulsats a Cornellà. A més, Óscar Muñoz continua recuperant-se de la seva lesió.

UE SANT ANDREU – SD GERNIKA CLUB

Competició: segona eliminatòria de la Copa del Rei
Horari: dimecres 12 de setembre, a les 20:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: –
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS