Empat del Sant Andreu Atlètic, derrota del Juvenil A

Jornada agredolça pels equips quadribarrats. El Juvenil A es va enfrontar el passat dissabte contra el FC Barcelona B. Va ser un partit molt igualat, en el qual els quadribarrats van estavellar dues pilotes al pal i que els blaugrana van aconseguir marcar dos gols a la recta final (0-2). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic va jugar diumenge i va empatar el derbi contra el CE Europa B (1-1), tot i que els andreuencs es van avançar en el marcador amb un gol de Joan Manuel (2′).

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

Tot i ser la jornada 2, el Sant Andreu Atlètic rebia al Narcís Sala un dels plats forts de la temporada com és el derbi contra el CE Europa B. El matx ha començat molt bé pels interessos quadribarrats, ja que en la primera arribada Joan Manuel ha fet gol (2′). Durant la primera meitat, han estat els andreuencs qui han dominat el joc, tot i que no han pogut ampliar l’avantatge en el marcador.

En la represa, la dinàmica del partit s’ha capgirat i han estat els graciencs qui han començat a arribar amb perill a l’àrea del Sant Andreu Atlètic. A causa del domini visitant, el CE Europa ha empatat mitjançant la diana de Javi Fernández (68′). En els darrers 20 minuts el duel s’ha igualat i tots dos equips han disposat de clares ocasions per endur-se els tres punts, però no han estat afortunats de cara el gol. Finalment empat 1-1 en el marcador que manté el filial quadribarrat a la desena posició amb dos punts. Com a fet curiós, els andreuencs són l’únic equip de la lliga que suma dos empats en les dues jornades disputades.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger, Sergi, David Heras (Ismael, 67′), Mohammad, Ricardo (David Gómez, 80′), Marc Viver, Joan Manuel,  Xavier, Yasser (Aniol, 67′), Marc Prat (Álex, 57′) i Marc Montejo (Johan, 80′).

CE Europa B (1): Lluís, Ignasi, Marc Muñoz (Rafa, 67′), Vicente, Sastre, Sosa (Kengo, 80′), Javi, Castells, Soto, Caldú (Pol Grau, 57′) i Jan (Gabi, 74′).

Àrbitre: Sr. Gonzalo Aguilera Felipe ha amonestat Ricardo, Álex, Marc Viver i Mohammad pels andreuencs i a Lluís, Marc Muñoz i Vicente pels graciencs.

Gols: 1-0 Joan Manuel (2′), 1-1 Javi (68′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Derrota del Juvenil A (0-2)

El Juvenil A afrontava un duel complicat contra el FC Barcelona B a la recerca de la primera victòria com a local, després d’aconseguir el triomf a domicili la passada jornada enfront del CF Mollet UE. El partit des del començament ha estat molt igualat, amb moltes anades i vingudes per ambdós equips i clares oportunitats desaprofitades. Els andreuencs han tingut l’ocasió més clara de córner amb un tir al travesser des de dins l’àrea petita de Marc Arnau. Els culers han tingut un parell d’aproximacions, que el porter local Víctor ha resolt correctament. S’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

A la represa, el primer a avisar han estat els visitants, ja que Moriba ha estavellat al pal un potent xut llunyà. El Juvenil A ha reaccionat i ha tingut dues clares ocasions. Alejandro no ha pogut batre el porter rival en un tir des del lateral de l’àrea i, de nou en un córner, el Sant Andreu ha estavellat una pilota al pal. Els visitants ja no han tornat a perdonar i Brian Peña ha posat el 0-1 en el marcador (62′). Els andreuencs no s’han rendit i han anat a la recerca del gol de l’empat, però les ocasions més clares les han tingut els culers. Un xut a la creueta de Brian Peña i posteriorment Jaume ha fet el segon gol (79′). Derrota del Juvenil A, que ha sumat dues desfetes com a local en els dos partits disputats al Narcís Sala i ara és el catorzè classificat amb tres punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Victor Parra, Izan Espinosa, Elhadj Ousmane, Jordi Moron, Marc Andreu, Jorge Emilio de Jesus, Oriol Solina, Daniel Santiago (Nazarov, 56′), Alejandro Romera (Juan Carlos Carrillo, 77′), Omar Diakhite (Josep Ferrer, 84′) i Jordi Caballe (Álex Calatrava, 65′).

FC Barcelona B : Ramon Vilà, Adrià Altimira, Amor, Gerard Gómez, Mika Mármol, Alex Rico, Oriol Soldevila, Moriba (Sergi Altimira, 81′), Jaume Jardí (Marc Alegre, 79′), Domenech (Raul Moro, 46′) i Zacarías (Brian Peñas, 56′)

Gols0-1 Brian Peña (62′), 0-2 Jaume Jardí (79′).

Àrbitre: Sr. Albert Avalos. Ha amonestat Alejandro Romera (1′), Omar Diakhite (52′) pels andreuencs i Guillermo Amor (87′) pels culers.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: D’arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS