Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada amb partits importants per ambdós equips quadribarrats. El Juvenil A rep aquest dissabte el FC Barcelona B al Narcís Sala (18:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic disputarà el derbi per excel·lència de la categoria, també a l’estadi andreuenc, contra el CE Europa B aquest diumenge (18:00 h).

Juvenil A – FC Barcelona B

Els homes dirigits per Ignasi Senabre van aconseguir la primera victòria de la temporada la passada jornada a domicili contra el CF Mollet UE (1-2). Amb la confiança que dóna aquest bon resultat i l’objectiu d’assolir el primer triomf al Narcís Sala, el Juvenil A rep aquest dissabte la visita del FC Barcelona B (18:00 h).

Els blaugranes sumen quatre punts en les dues jornades disputades. Van empatar contra el CE Mercantil (1-1) i van guanyar fàcilment el CF Badalona (5-0). Serà un partit que exigirà una concentració màxima pels quadribarrats, que ja van perdre com a locals a la primera jornada enfront del CE Escola Futbol Mataró (1-2) i volen sumar els tres primers punts al Narcís Sala.

Sant Andreu Atlètic – CE Europa B

Tot i estar només a la segona jornada del campionat, ja ha arribat el derbi per excel·lència del Grup 2 de Segona Catalana. El Sant Andreu Atlètic rep aquest diumenge el CE Europa B al Narcís Sala (18:00 h). Els andreuencs a l’estrena a la lliga van empatar 0-0 al camp del CF Unificación Llefià.

Per altra banda, els graciencs van guanyar l’Associació Espanyola Young Talent Badalona Sud (3-2). Tot i haver-se disputat només una jornada, per tant, el CE Europa arriba quart a la classificació amb dos punts d’avantatge sobre els quadribarrats. La temporada passada en el duel d’ambdós equips al Narcís Sala van empatar 2-2, mentre que al Nou Sardenya es van imposar els escapulats per 3-0. Aquest diumenge serà un partit tens, però el Sant Andreu Atlètic té l’objectiu d’aconseguir els tres punts i, així, oferir el primer triomf davant la seva pròpia afició.

Imatge: Juvenil A contra el CF Mollet UE. | CF Mollet UE.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019