Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada amb partits importants per ambdós equips quadribarrats. El Juvenil A rep aquest dissabte el FC Barcelona B al Narcís Sala (18:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic disputarà el derbi per excel·lència de la categoria, també a l’estadi andreuenc, contra el CE Europa B aquest diumenge (18:00 h).

Juvenil A – FC Barcelona B

Els homes dirigits per Ignasi Senabre van aconseguir la primera victòria de la temporada la passada jornada a domicili contra el CF Mollet UE (1-2). Amb la confiança que dóna aquest bon resultat i l’objectiu d’assolir el primer triomf al Narcís Sala, el Juvenil A rep aquest dissabte la visita del FC Barcelona B (18:00 h).

Els blaugranes sumen quatre punts en les dues jornades disputades. Van empatar contra el CE Mercantil (1-1) i van guanyar fàcilment el CF Badalona (5-0). Serà un partit que exigirà una concentració màxima pels quadribarrats, que ja van perdre com a locals a la primera jornada enfront del CE Escola Futbol Mataró (1-2) i volen sumar els tres primers punts al Narcís Sala.

Sant Andreu Atlètic – CE Europa B

Tot i estar només a la segona jornada del campionat, ja ha arribat el derbi per excel·lència del Grup 2 de Segona Catalana. El Sant Andreu Atlètic rep aquest diumenge el CE Europa B al Narcís Sala (18:00 h). Els andreuencs a l’estrena a la lliga van empatar 0-0 al camp del CF Unificación Llefià.

Per altra banda, els graciencs van guanyar l’Associació Espanyola Young Talent Badalona Sud (3-2). Tot i haver-se disputat només una jornada, per tant, el CE Europa arriba quart a la classificació amb dos punts d’avantatge sobre els quadribarrats. La temporada passada en el duel d’ambdós equips al Narcís Sala van empatar 2-2, mentre que al Nou Sardenya es van imposar els escapulats per 3-0. Aquest diumenge serà un partit tens, però el Sant Andreu Atlètic té l’objectiu d’aconseguir els tres punts i, així, oferir el primer triomf davant la seva pròpia afició.

Imatge: Juvenil A contra el CF Mollet UE. | CF Mollet UE.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS