Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada en la qual ambdós equips andreuencs juguen a domicili. El Juvenil A es desplaça al camp del CF Badalona aquest dissabte (16:00h) amb l’objectiu d’encadenar el segon triomf consecutiu lluny del Narcís Sala. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic juga a l’estadi de la UD Molletense aquest diumenge (18:30h) a la recerca de la primera victòria a la lliga, després de sumar dos empats en les primeres dues jornades. 

CF BADALONA – JUVENIL A

Els homes dirigits per Ignasi Senabre tenen un desplaçament complicat aquest dissabte (16:00h) al camp del CF Badalona. Els andreuencs en les tres primeres jornades han sumat tres punts, aconseguits en la victòria al camp del CF Mollet UE, en canvi en els dos partits com a locals han perdut enfront del CE Mataró i FC Barcelona B. Aquest cap de setmana el Juvenil A vol engrandir la ratxa a domicili, sobretot per suplir la falta de punts al Narcís Sala.

El Badalona arriba al matx amb sis punts de nou possibles. Els escapulats han vençut al CF Mollet UE i CE Mercantil, mentre que han perdut contra el FC Barcelona B. En l’únic partit com a local enguany van guanyar fàcil el Mollet (3-0). Els d’Ignasi Senabre afronten un matx difícil contra un rival que té la intenció d’opositar per a les places d’ascens a Divisió d’Honor.

UD MOLLETENSE – SANT ANDREU ATLÈTIC

El Sant Andreu Atlètic encara no ha guanyat ni perdut en aquest inici de campionat. Dues jornades i dos empats. És l’únic equip del Grup 2 de la Segona Catalana que ha fet aquests registres. El filial quadribarrat vol sumar la primera victòria a la lliga i tindrà l’oportunitat aquest diumenge al camp de la UD Molletense (18:30h).

Els de Mollet tenen tres punts, ja que van guanyar a la primera jornada i van perdre a la segona. El triomf el van aconseguir com a locals contra el FC Valldoreix, mentre que la desfeta va ser a domicili enfront del Young Talent Badalona Sud. El Sant Andreu Atlètic ha d’aconseguir segellar la bona feina que ha fet durant els primers partits de lliga, ja que al final no ha pogut sumar els tres punts en cap dels dos matxs disputats fins aleshores.

Imatge: Juvenil A | CF Mollet UE.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS