Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A, per segona jornada consecutiva, juga a domicili. Aquest dissabte (16:00 h) s’enfronta al CE Mercantil, un equip que no ha aconseguit guanyar cap matx durant l’inici de lliga (tres derrotes i un empat). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic rep aquest diumenge al Narcís Sala el CE Pubilla Casas (20:00 h) amb l’objectiu de sumar els tres primers punts com a locals, ja que en l’anterior partit a casa van empatar contra el CE Europa B (1-1).

CE Mercantil – Juvenil A

El Juvenil A es va retrobar amb les bones sensacions, tot i l’empat al camp del CF Badalona (1-1), ja que els andreuencs van ser els dominadors del partit. Per segona jornada consecutiva els homes entrenats per Ignasi Senabre juguen lluny del Narcís Sala. Aquest dissabte (16:00 h) s’enfronten al CE Mercantil. Els quadribarrats volen obtenir el segon triomf de la temporada davant d’un rival que arriba en hores baixes.

El CE Mercantil només ha sumat un punt de dotze possibles en aquest inici de lliga. Van empatar a la primera jornada contra el FC Barcelona B i posteriorment han encadenat tres desfetes consecutives. El Juvenil A vol mantenir el bon joc exhibit l’anterior jornada i si aconseguís la victòria al camp del Mercantil, seria el segon triomf a domicili pels andreuencs, es col·locarien amb set punts i a prop de la part alta de la classificació.

Sant Andreu Atlètic – CE Pubilla Casas

Després de començar amb dos empats, la passada jornada el Sant Andreu Atlètic va obtenir la primera victòria al camp de la UD Molletense (0-2). Ha estat un cop de moral pels andreuencs, que cada cop més estan adquirint i demostrant els automatismes de joc de l’entrenador, Marc Rodríguez. Aquest diumenge reben al CE Pubilla Casas (20:00 h) al Narcís Sala amb l’objectiu d’oferir el primer triomf de la temporada davant l’afició quadribarrada.

El Pubilla Casas arriba al matx havent sumat quatre punts en les tres primeres jornades. Va perdre el primer partit, va empatar el segon i l’anterior jornada va vèncer al Young Talent Badalona Sud. Per tant, arriben amb una dinàmica ascendent. Això sí, com a visitants no han obtingut cap victòria. Serà un partit amb dos equips en ratxes similars. Els quadribarrats hauran de fer valer el factor Narcís Sala per sumar els tres punts.

Imatge: Onze titular del Juvenil A l’anterior jornada contra el CF Badalona | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS