Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs travessen un bon moment. El Juvenil suma quatre punts dels últims sis possibles i rep aquest dissabte (17:00 h) al Narcís Sala la UE Llagostera, que ha perdut els darrers dos partits. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha encadenat dues victòries consecutives i es desplaça aquest diumenge (12:00 h) al camp del CE Canyelles. 

Juvenil A – UE Llagostera

Li va costar arrencar a l’equip entrenat per Ignasi Senabre, però en les darreres jornades ha aconseguit resultats positius. Va empatar al camp del CF Badalona i va guanyar a domicili el CE Mercantil. Amb aquesta bona dinàmica, els andreuencs han escalat fins a la novena posició a la lliga i reben al Narcís Sala la UE Llagostera aquest dissabte (17:00 h).

Els llagosterencs han seguit el patró a l’inrevés que els quadribarrats. Van començar endollats la lliga amb sis punts de nou possibles, però en les darreres dues jornades han perdut, de forma contundent contra el FC Barcelona B i per la mínima enfront del Badalona. El Juvenil A vol seguir amb la bona ratxa i sobretot aconseguir la primera victòria com a local, ja que en els dos partits disputats al Narcís Sala, els andreuencs han patit dues desfetes.

CE Canyelles – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat, després d’haver-se disputat quatre jornades de lliga, continua imbatut. Va empatar en els dos primers partits i ha encadenat dues victòries consecutives recentment. El Sant Andreu Atlètic està agafant confiança i el bon joc s’està transformant en resultats positius. Aquest diumenge visiten el camp del CE Canyelles (12:00 h), el cuer de la categoria.

El rival d’aquesta jornada dels andreuencs va perdre en les tres primeres jornades, però en l’últim partit va sumar el seu primer punt amb l’empat contra el Young Talent Badalona Sud. El filial quadribarrat ocupa la quarta posició a la classificació i vol que els tres punts d’aquest cap de setmana vagin en direcció al Narcís Sala per, com a mínim, mantenir-se en la part alta de la lliga. A més, els tres primers classificats també s’enfronten amb rivals que ocupen les últimes places de la competició.

Imatge: Juvenil A celebrant la victòria enfront del CE Mercantil | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS