Màxima igualtat i poques oportunitats (0-0)

El Sant Andreu no ha passat de l’empat sense gols a Granollers. L’equip de Mikel Azparren no ha pogut superar el plantejament defensiu del conjunt vallesà i gairebé no ha tingut ocasions de gol. Segovia, amb una gran aturada a la recta final, ha evitat la derrota.

Els andreuencs no han tingut un bon dia al Municipal de Granollers. El Sant Andreu ha atacat amb dificultats, però la teranyina defensiva local ha curtcircuitat el joc ofensiu quadribarrat. Amb el pas dels minuts, un sentiment d’impotència ha impregnat el joc andreuenc. Això sí, han pogut mantenir la porteria a zero després de quatre jornades.

El Granollers ho han intentat des de fora l’àrea, amb Martí Soler i Oriol Molins com a protagonistes. El Sant Andreu ha tingut dificultats per a crear oportunitats, tot i que els quadribarrats han freqüentat l’àrea local. No obstant això, el primer xut perillós no ha arribat fins abans del descans, en una falta de Ton Alcover que Sergio ha rebutjat a córner (43’).

A la segona meitat, la dinàmica del partit no ha canviat. Tampoc els canvis d’Azparren han pogut revolucionar l’encontre, que amb el pas dels minuts s’ha travat molt al mig del camp. Una rematada de Dani Guerrero a la sortida d’un córner (56’) ha estat la millor ocasió dels andreuencs.

El resultat hauria pogut estat pitjor, però Segovia, que gairebé no ha hagut d’intervenir, ha fet una aturada salvadora a rematada de Martí Soler (83’) en el que ha estat la més clara pels vallesans. El Sant Andreu no ha pogut posar setge a la porteria del Granollers i ha acabat cedint dos punts. Diumenge vinent, el Sant Andreu rebrà la FE Grama a les 18:00h al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

EC Granollers (0): Sergio, Capa, Guillem, Oriol Molins, Riki, Civil (Joel Sánchez, 72’), Joan Inés (Raúl Torres, 89’), Pau (Killian, 60’), Martí Soler, Joel i Sergi.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Juanan, Guerrero (Jaume, 67’), Alcover, Josu, Felipe Sá (Kuku, 67’), Ferran i Elhadji (Carlos, 81’).

Àrbitre: Sr. Masip Vidal (del. Lleida), ha amonestat Joel (24’), Joel Sánchez (80’) i Martí Soler (87’) pels locals i Guerrero (4’), Juanan (74’), Alcover (77’) i Josu (93’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Granollers.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS