Porteria a zero, l’assignatura pendent de l’equip

El Sant Andreu es desplaça aquest diumenge al Municipal de Granollers (12:00h). L’equip de Mikel Azparren no vol donar treva als equips capdavanters i necessita una nova victòria després de l’important triomf de la setmana passada contra el Llagostera. Al davant, un rival que ha començat la temporada amb bon peu.

La bona imatge i la convincent victòria contra el Llagostera van trencar dues setmanes negades del Sant Andreu a la lliga. Els quadribarrats, però, tenen l’assignatura pendent de posar el cadenat a la seva porteria per a deixar el zero al marcador rival quatre jornades després, una característica que ha tingut l’equip de Mikel Azparren aquestes temporades.

El Granollers és un rival amb la moral alta. Els vallesans han començat la lliga amb bon peu, amb tres victòries, dos empats i dues derrotes. De fet, tenen un punt més que els andreuencs i enguany aspiren a millorar els registres de la temporada passada.

Azparren no podrà comptar amb Víctor Alonso ni Óscar Muñoz per lesió. El Granollers té la baixa de Víctor Díaz per sanció.

EC GRANOLLERS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 8 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 30 de setembre, a les 12:00h
Estadi: Municipal de Granollers
Arbitratge: Joan Masip Vidal (del. Lleida), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Arnau Capdevila Espitia (Lleida)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio Ràdio Trinijove i Footters (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS