Prova de desgast a Cambrils

El Sant Andreu disputa la quarta jornada de lliga aquest dissabte a Cambrils (20:30h), contra el filial del Reus Deportiu. L’equip de Mikel Azparren jugarà setanta-dues hores després d’un partit duríssim contra el Cornellà, amb pròrroga i penals inclosos, i haurà d’afrontar el desgast contra un rival fresc i farcit de futbolistes joves. Els socis andreuencs podran accedir a l’estadi pagant cinc euros.

El setembre ha començat frenètic pel Sant Andreu. Els quadribarrats són colíders de la lliga i volen continuar enratxats, especialment a domicili, però a més del Reus ‘B’ hauran de combatre contra el cansament. La pròrroga davant el Cornellà va desgastar els andreuencs més del previst, i només dos dies i mig després la plantilla afronta un desplaçament exigent.

El filial roig-i-negre ha tingut un inici de lliga irregular, amb un empat, una derrota i una victòria. La setmana passada, els reusencs van derrotar el Cerdanyola a domicili (0-1). Enguany el Reus ‘B’ vol consolidar-se a Tercera i no renuncia a disputar la promoció d’ascens a la Segona Divisió ‘B’.

Azparren no podrà comptar amb Dani Guerrero, que complirà el cinquè partit de sanció, ni amb Óscar Muñoz, que continua la seva recuperació. Carroza i Josu, expulsats contra el Cornellà, compliran el partit dimecres vinent contra el Gernika.

CF REUS DEPORTIU ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 4 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: dissabte 8 de setembre, a les 20:30h
Estadi: Municipal de Cambrils
Arbitratge: Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Miguel Emeterio Martínez Baena (Lleida)
Seguiment@uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Promoció per dijous: dos acompanyants per soci

Premsa15 d'abril de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'abril de 2019

El Sant Andreu es desfà del Cerdanyola (3-0)

Premsa13 d'abril de 2019

El tren del ‘play off’ passa pel Narcís Sala

Premsa12 d'abril de 2019