Punt final a la ratxa d’imbatibilitat a domicili (2-1)

Des del 10 de setembre del 2017 que el Sant Andreu no perdia fora de casa en partit oficial. En aquella ocasió els andreuencs van caure per 3-2 al camp del RCD Espanyol B. S’ha complert pràcticament un any, però la ratxa s’ha acabat amb la derrota enfront del Reus B Cambrils. Els quadribarrats s’han avançat en el marcador amb un gol de Carlos Martínez, però els locals han remuntat amb una diana en pròpia del Sant Andreu i un gol de penal de Forgas, prèvia expulsió abans de Juanma. Aquesta desfeta significa la primera a la lliga d’enguany.

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat el Sant Andreu de Mikel Azparren, ha estat la competitivitat en qualsevol situació. La ratxa sense perdre a domicili pràcticament un any natural, concretament des del setembre del 2017, ho demostra. Aquesta imbatibilitat, però, ha arribat a la seva fi en la quarta jornada contra el Reus B Cambrils. Els andreuencs arribaven al matx havent disputat tres dies abans una eliminatòria molt dura i exigent (120 minuts i victòria a la tanda de penals) corresponent a la primera ronda de Copa del Rei contra la UE Cornellà. L’entrenador quadribarrat ha donat descans contra el filial roig-i-negre alguna de les peces que més minuts van disputar en el duel enfront del conjunt del Baix Llobregat.

El duel, però, ha començat molt bé pels interessos andreuencs. Juanan ha assistit Carlos Martínez, que ha pogut controlar la pilota dins l’àrea i batre el porter Chechu amb una bona definició (6′). En la primera arribada, els quadribarrats s’han avançat en el marcador. El Sant Andreu dominava en aquest inici de partit i Kuku ha estat a punt de fer el segon gol. Ferran ha centrat i el davanter centre ha rematat amb el cap per sobre el travesser en una clara ocasió. Tot i el domini visitant, el Reus B ha aconseguit empatar el partit en una jugada d’estratègia, que ha acabat amb una diana en pròpia del Sant Andreu (20′).

A partir d’aquest moment, el partit s’ha igualat. El Sant Andreu ha deixat de tenir el domini, i el filial roig-i-negre s’ha trobat més a gust sobre el terreny de joc del Nou Municipal de Cambrils. Jaume Villar ha provat de sorprendre Chechu amb un xut llunyà, que ha sortit desviat. Les darreres dues ocasions amb cara i ulls del primer temps han estat pel Reus B, però Segovia ha aturat els tirs de Fabra i Forgas.

A la represa el conjunt del Baix Camp ha sortit endollat i el lateral esquerre, Martí Vila, ha donat bastants problemes a la defensa quadribarrada. Aquest jugador local per poc no ha arribat a rematar una centrada al segon pal. Uns minuts més tard, una centrada xut de Martí s’ha passejat per l’àrea del Sant Andreu i cap futbolista roig-i-negre l’ha pogut tocar. A causa del domini local, Mikel Azparren ha mogut la banqueta i ha fet entrar Víctor Alonso, Llamas i Elhadji.

Amb els canvis realitzats, els andreuencs han capgirat la dinàmica del partit i han passat a ser els dominadors. Jaume Villar i Elhadji han rematat amb el cap dues centrades laterals que han marxat desviades. Quan millor estava el Sant Andreu, ha arribat la jugada que ha canviat el partit. Recuperació de pilota del Reus B, i Iker, mostrant la seva velocitat, ha arribat a l’àrea. Juanma l’ha fet caure i l’àrbitre ha xiulat penal de l’andreuenc i li ha mostrat la segona targeta groga, per tant, ha estat expulsat. Forgas ha estat el llançador de la pena màxima i l’ha transformat (75′). 2-1 en el marcador.

El Sant Andreu, tot i jugar el darrer quart d’hora amb un home menys, s’ha bolcat a l’atac i ha tancat el Reus B a la seva pròpia àrea. Centrades laterals, córner, xuts llunyans, etc. Els andreuencs ho han intentat de totes les maneres, però no han estat encertats de cara el gol. L’ocasió més clara ha estat per Jaume Villar, que ja en temps afegit, ha rematat fora per poc una pilota que havia quedat dividida dins l’àrea local. Al final s’ha consumat la derrota per 2-1 contra el Reus B. Una desfeta, que és la primera a la lliga, i significa el fi de la ratxa d’imbatibilitat a domicili pràcticament d’un any natural sense perdre des del passat 10 de setembre del 2017. El pròxim partit serà dimecres vinent, contra el Gernika, corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei.

Fitxa tècnica

CF Reus Deportiu B (2): Chechu, Lucas, Martí Vila, Gonzalo, Ayala, Modest, Fabra (Dome, 73′), Miravent, Forgas, Oribe (Mañé, 83′) i Iker (Pau, 83′). 

UE Sant Andreu (1): Segovia, Josu, Carroza, Juanma, Juanan, Alcover (Llamas, 61′), Jaume Villar, Ferran, Felipe (Víctor Alonso, 51′), Carlos Martínez i Kuku (Elhadji, 68′).

Gols: 0-1 Carlos Martínez (6′), 1-1 en pròpia porta un jugador UESA (20′), 2-1 Forgas de penal (75′).

Àrbitre: Sr. Salvador Morros ha amonestat Fabra (10′), Martí (13′), Ayala (69′), Chechu (90′) pels locals i Juanma (doble groga 36′ i 75′-expulsat), Juanan (46′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de lliga disputat al Nou Municipal de Cambrils.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

RODA DE PREMSA AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS