Reconnectar-se a la lliga

El Sant Andreu es retroba amb la lliga amb un desplaçament complicat a l’Olímpic de Terrassa. Els andreuencs s’enfronten a un rival directe després d’haver jugat quatre partits en dues setmanes, amb dues pròrrogues incloses a la Copa. Ara, l’equip de Mikel Azparren ha de reconnectar-se a la lliga.

Els èxits de la Copa no poden enterbolir els objectius d’enguany del Sant Andreu a la lliga. Els quadribarrats, que descansaven a la jornada intersetmanal, es reconnecten a la competició regular amb una de les visites més difícils de l’any. El Terrassa ha disputat les dues últimes promocions d’ascens i és de nou candidat a tota aquesta temporada.

El conjunt egarenc va empatar dimarts a Cerdanyola. En cinc jornades, acumula tres igualades i dues victòries. Els andreuencs van perdre dissabte contra el Reus ‘B’ i van veure trencada la ratxa d’imbatibilitat a domicili, que es prolongava des del setembre de l’any passat. A l’Olímpic, els d’Azparren volen començar una nova ratxa de victòries.

El Sant Andreu recupera Dani Guerrero una volta completats els sis partits de sanció, però Juanma es perdrà el partit per l’expulsió contra el Reus ‘B’. Josu i Carroza tornen a estar disponibles, mentre que Óscar Muñoz continua recuperant-se de la seva lesió. Víctor Alonso també és baixa per lesió, a l’espera dels resultats de les proves que s’ha fet.

TERRASSA FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 6 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 16 de setembre, a les 19:00h
Estadi: Olímpic de Terrassa
Arbitratge: Rubén Mancera Antón (del. Maresme), assistit per Efrain Molina López (Girona) i Josep Faig Pijuán (Figueres)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio Ràdio Trinijove i Footters (streaming)

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS