Retrobament amb la victòria (2-1)

Després de dues derrotes consecutives el Sant Andreu ha tornat al camí de la victòria amb el triomf enfront de la UE Llagostera al Narcís Sala (2-1). Juanan ha avançat els andreuencs en el marcador, el conjunt gironí ha empatat el duel i Elhadji ha fet el segon gol mitjançant una vaselina que ha segellat els tres punts per l’equip dirigit per Mikel Azparren.

El Sant Andreu ha tingut la primera setmana neta, sense partit de Copa pel mig, i els andreuencs han vençut al Llagostera de forma merescuda. Els homes de Mikel Azparren han començat el matx molt endollats i en la primera aproximació amb perill han obert la llauna. Jugada per banda, centrada al punt de penal i Juanan ha rematat al primer toc al fons de la xarxa (12′). Eren bons moments pels quadribarrats, que han creat molt de perill en les jugades d’estratègia. Noguera, en un córner, ha enviat la pilota al travesser i poc després Dani Guerrero, en un altre servei de cantonada, ha disparat directament a la fusta.

Juanan en la celebració del seu gol. Judit Andreu-UESA

Els locals no han aconseguit augmentar la distància en el marcador, tot i les clares oportunitats, i el Llagostera, en l’única aproximació amb cara i ulls ha empatat. En un córner pel conjunt gironí ha rematat l’exandreuenc Lucas Viale, que tot i l’estirada de Segovia, ha acabat marcant (41′). Els andreuencs han reaccionat amb les ocasions d’Elhadji i Llamas. S’ha arribat al descans amb empat 1-1, un resultat que no reflectia el domini del Sant Andreu durant el primer temps.

En la represa, s’ha viscut la mateixa dinàmica que a la primera meitat. Els quadribarrats han sortit decidits a guanyar el partit i s’han tornat a avançar en el marcador en la primera aproximació. Passada en profunditat de Josu per Elhadji i el davanter quadribarrat ha marcat de vaselina, tot i que la pilota s’ha estavellat en el pal i semblava que no entrava, però finalment ha acabat entrant dins la porteria (48′).

A partir d’aquest moment, el Llagostera ha avançat línies i la possessió de pilota ha estat més repartida entre ambdós conjunts. Tot i això, no hi ha hagut ocasions clares fins als darrers instants del partit. Felipe Sa, que ha entrat a la segona meitat, ha tingut l’ocasió per sentenciar el partit amb un xut creuat des de dins l’àrea, que ha sortit fregant el pal. En el temps afegit, el conjunt visitant ha començat a penjar pilotes a l’àrea, però no ha aconseguit rematar. La darrera acció del matx ha estat un tir de falta des de la frontal pel Llagostera. Els nervis dels aficionats quadribarrats estaven a flor de pell, però el tir de Pitu s’ha estavellat a la barrera i l’àrbitre immediatament després ha xiulat el final. Victòria per 2-1 del Sant Andreu, que es retroba amb la victòria, després de dues jornades sense aconseguir-ho, i s’apropa a la part alta de la classificació.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Noguera, Carroza, David López, Dani Guerrero (Jaume, 77′), Alcover, Juanan, Ferran (Felipe, 62′), Josu i Elhadji (Kuku, 73′).

UE Llagostera (1): Marcos, Aimar, Lucas Viale, Pol Gómez, Bigas, Pitu, Maynau (Molist, 46′), Moussa (Arimany, 77′), Sascha, Yeray (Ousman, 70′) i Gil Muntadas.

Gols: 1-0 Juanan (12′), 1-1 Lucas Viale (41′), 2-1 Elhadji (48′).

Àrbitre: Sr. Josep Ollé Lladó ha amonestat Pitu (71′), Lucas Viale (76′) i Aimar (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS