Reviviu els gols de la Copa abans del sorteig

Aquest migdia (12:00h) es fa el sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei, l’última abans que entrin en joc els equips de Primera Divisió i els que juguen competicions europees. El Sant Andreu no pot quedar exempt i haurà de superar un darrer rival per a arribar als setzens de final de la competició.

Els onze possibles rivals són els següents: Lleida Esportiu, Ontinyent, Calahorra, Lorca, Racing de Santander, Logroñés, Multivera, Cultural Leonesa, Ebro, Melilla i Villanovense. Es podrà seguir en directe pel canal de la RFEF.

El Sant Andreu ha arribat a la tercera ronda després de superar dos equips de Segona Divisió B, el Cornellà i el Gernika, després de dos grans partits i dues pròrrogues. Aquests han estat alguns dels moments decisius, explicats per Sant Andreu Ràdio.

Felipe Sá empata a Cornellà

Segovia, decisiu a la tanda de penals

Noguera marca el penal decisiu

Ton Alcover fa embogir el Narcís Sala

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019