Reviviu els gols de la Copa abans del sorteig

Aquest migdia (12:00h) es fa el sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei, l’última abans que entrin en joc els equips de Primera Divisió i els que juguen competicions europees. El Sant Andreu no pot quedar exempt i haurà de superar un darrer rival per a arribar als setzens de final de la competició.

Els onze possibles rivals són els següents: Lleida Esportiu, Ontinyent, Calahorra, Lorca, Racing de Santander, Logroñés, Multivera, Cultural Leonesa, Ebro, Melilla i Villanovense. Es podrà seguir en directe pel canal de la RFEF.

El Sant Andreu ha arribat a la tercera ronda després de superar dos equips de Segona Divisió B, el Cornellà i el Gernika, després de dos grans partits i dues pròrrogues. Aquests han estat alguns dels moments decisius, explicats per Sant Andreu Ràdio.

Felipe Sá empata a Cornellà

Segovia, decisiu a la tanda de penals

Noguera marca el penal decisiu

Ton Alcover fa embogir el Narcís Sala

Més en

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018

Reconnectar-se a la lliga

Premsa15 de setembre de 2018