Reviviu els gols de la Copa abans del sorteig

Aquest migdia (12:00h) es fa el sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei, l’última abans que entrin en joc els equips de Primera Divisió i els que juguen competicions europees. El Sant Andreu no pot quedar exempt i haurà de superar un darrer rival per a arribar als setzens de final de la competició.

Els onze possibles rivals són els següents: Lleida Esportiu, Ontinyent, Calahorra, Lorca, Racing de Santander, Logroñés, Multivera, Cultural Leonesa, Ebro, Melilla i Villanovense. Es podrà seguir en directe pel canal de la RFEF.

El Sant Andreu ha arribat a la tercera ronda després de superar dos equips de Segona Divisió B, el Cornellà i el Gernika, després de dos grans partits i dues pròrrogues. Aquests han estat alguns dels moments decisius, explicats per Sant Andreu Ràdio.

Felipe Sá empata a Cornellà

Segovia, decisiu a la tanda de penals

Noguera marca el penal decisiu

Ton Alcover fa embogir el Narcís Sala

Més en

Bàsquet: resultats 16 i 17 de febrer

Premsa18 de febrer de 2019

Acord per lliurar un lot de roba als refugiats

Premsa18 de febrer de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de febrer de 2019

L’esperit d’Olot apareix a Llagostera (1-2)

Premsa16 de febrer de 2019