El Sant Andreu debuta demà a la Copa del Rei al camp del Cornellà (20:30h). L’equip de Mikel Azparren té l’ambició d’arribar el més lluny possible a la competició, per la qual es va classificar com a segon a la lliga de la temporada passada. Els andreuencs s’enfronten a un rival de categoria superior que també vol arribar lluny a la Copa.

L’inici de curs ha començat fort pel Sant Andreu. Disputades tres jornades de lliga, ara arriba la Copa del Rei. El Sant Andreu disputarà partits cada tres dies durant aquest setembre si accedeix a la segona i la tercera eliminatòria d’aquesta competició, fet pel qual la rotació de la plantilla serà gairebé obligada per a reservar forces i continuar disputant els primers llocs en l’arrencada de la lliga.

El primer rival és el Cornellà, equip de la Segona Divisió B que la temporada passada va quedar quart i va jugar la promoció d’ascens a Segona A. Els del Baix Llobregat van eliminar també els andreuencs de la Copa Catalunya amb una victòria al Narcís Sala (0-1). Els verds han començat la lliga amb un empat a la primera jornada i una victòria dissabte passat.

Azparren no podrà comptar amb Dani Guerrero, que compleix el quart partit dels sis de sanció, i Óscar Muñoz, que continua recuperant-se.

UE CORNELLÀ – UE SANT ANDREU

Competició: primera eliminatòria de la Copa del Rei
Horari: dimecres 5 de setembre, a les 20:30h
Estadi: Municipal de Cornellà
Arbitratge: Pedro Sureda Cuenca (del. Illes Balears)
Seguiment@uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Adrià Giménez – uesantandreu.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS