Victòria còmoda del Sant Andreu (3-1)

El Sant Andreu ha aconseguit la primera victòria de la lliga al Narcís Sala i és colíder amb set punts. L’equip de Mikel Azparren ha derrotat el Santboià amb gols de Carlos Martínez i Felipe Sá a la primera meitat i de Víctor Alonso a la segona. Wander va debutar a la lliga a la recta final del partit.

Abans de visitar el Cornellà a la Copa, el Sant Andreu s’ha desfet del Santboià i ha obtingut el primer triomf al Narcís Sala. Els quadribarrats han encarrilat el partit durant la primera part i han gestionat els esforços en un segon temps plàcid. Des del començament, l’equip de Mikel Azparren ha estat el dominador de l’encontre davant un Santboià que esperava darrere. L’eficàcia andreuenca ha decantat el marcador.

Un error defensiu ha propiciat el gol de Carlos Martínez al minut setze. El davanter quadribarrat, murri, ha aprofitat una mala cessió al porter per a endur-se l’esfèrica i definir amb sang freda en l’u contra u amb Rafa Leva. El gol ha deixat els visitants tocats, i Felipe Sá els ha donat una estocada gairebé definitiva. El brasiler ha rebut una passada de Víctor Alonso, ha fet un doble control dins l’àrea i ha definit amb un gran xut creuat (35′).

Felipe Sá, autor del segon gol amb un gran xut.

Amb el marcador a favor, el Sant Andreu ha baixat el ritme i ha adormit el partit. Només dos xuts llunyans de Caballero (39′ i (75′) han inquietat Segovia. Els andreuencs han gestionat l’avantatge amb intel·ligència al segon temps i dosificant esforços, ja que pot haver-hi partit cada tres dies aquest setembre en cas d’avançar rondes a la Copa. El juvenil Wander ha debutat a la lliga substituint Kuku, molt actiu durant el partit.

A la recta final, Víctor Alonso ha establert el tres a zero amb un xut potent i col·locat després de rebre una bona centrada de Juanan (83′). El Santboià, amb el partit perdut, s’ha animat i Moya ha escurçat la diferència després que Carroza salvés el gol en primera instància (89′), però una sèrie de rebots han afavorit el davanter visitant. Encara ha quedat temps per una última ocasió que ha evitat Juanma sota pals.

Així doncs, el Sant Andreu suma set punts i és colíder. Dimecres els quadribarrats debuten a la Copa del Rei amb la visita al Cornellà (20:30h), i en el pròxim partit de lliga visitaran el filial del CF Reus Deportiu en un horari encara per determinar.

Fotografies: Adrià Giménez – uesantandreu.cat

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera (Carroza, 71′), David López (Juanan, 63′), Jaume, Víctor Alonso, Ferran, Felipe Sá, Carlos Martínez i Kuku (Wander, 83′).

FC Santboià (1): Leva, Pulido (Marc Vicente, 63′), Víctor, Borges, Cervós, Caballero, Castellano, Hervías, Ao, Pacheco (Pol, 34′) i Torres (Moya, 53′).

Gols: 1-0 Carlos Martínez (16′), 2-0 Felipe Sá (35′), 3-0 Víctor Alonso (83′), 3-1 Moya (89′).

Àrbitre: Sr. Mas López (del. Vallès Occidental, ha amonestat Hervías (36′) i Marc Vicente (86′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS