Victòria del Juvenil A i empat del Sant Andreu Atlètic

Bona jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A ha aconseguit a domicili la primera victòria a la lliga contra el CF Mollet UE (1-2). Un partit que els locals s’han avançat en el marcador, però en dues jugades d’estratègia Izan i Marc Arnau han donat el triomf a l’equip dirigit per Ignasi Senabre. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic tenia una estrena en lliga complicada al camp del CF Unificación Llefià i ha empatat 0-0 en un partit molt igualat entre ambdós conjunts.

Victòria Juvenil A (1-2)

Després de la derrota en la primera jornada contra el CE Escola Futbol Mataró, el Juvenil A afrontava el primer desplaçament de la lliga contra el CF Mollet UE. Els vallesans també arribaven al matx havent perdut en l’anterior partit. Els andreuencs han sortit endollats i han tingut el domini de la possessió de pilota. El primer avís ha estat de Morón en un córner. Les jugades d’estratègia han estat clau pels interessos quadribarrats. Tot i això, els vallesans s’han avançat en el marcador a càrrec de Del Cura (19′). Al descans s’ha arribat amb victòria dels locals.

A la represa, els homes d’Ignasi Senabre han sortit amb una marxa més i ràpidament han arribat les primeres ocasions, la més important la d’Oumar en un servei de cantonada. De nou, en un córner, els andreuencs han empatat el partit amb la diana d’Izan (61′). El Juvenil A estava tenint els millors minuts de joc i en una altra jugada d’estratègia Marc Arnau ha marcat i ha capgirat el marcador (78′). El Mollet, ja en temps afegit, ha tingut l’oportunitat d’empatar, però Parra ha fet una gran aturada a un xut llunyà de Ruben. Primera victòria a la lliga del Juvenil A. El pròxim partit serà aquest cap de setmana al Narcís Sala contra el FC Barcelona B.

Fitxa tècnica

F Mollet UE: Matamala, Torralba, Zakariae, Gabriel, Joel, Vico, Eric (Mati, 84′), Del Cura (Aarón, 63′), Ruben, Rovirosa, Carlos (Pravos, 75′).

UE Sant Andreu: Víctor Parra, Izan Espinosa, Ousmane Barry, Jordi Morón, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina (Josep Ferrer, 90’), Omar Diakhite, Alejandro Romera (Juan Carlos Carrillo, 86′), Alex Calatrava (Daniel Santiago, 88′), Jordi Caballé (Joel Jurado, 69′).

Gols: 1-0, Del Cura (19′); 1-1, Izan (61′); 1-2, Marc Arnau (78′).

Àrbitre: Xavier Ariño Jiménez, assistit a les bandes per Adrián Romero Fernández i Carlos Jaime Hermoso.

Incidències: partit corresponent a la 2ª jornada del grup 7 de Lliga Nacional, disputat al Municipal dels Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).

Imatge destacada: CF Mollet UE

Empat del Sant Andreu Atlètic (0-0)

El Sant Andreu Atlètic ha tornat mans a la feina. Després de diversos partits de pretemporada ha arribat l’inici de lliga del Grup 2 de la Segona Catalana. Una estrena complicada al camp del CF Unificación Llefià, que els andreuencs han obtingut un resultat positiu. En la primera part han estat els locals qui han dominat tant la pilota com el nombre d’ocasions de gol, però el filial quadribarrat ha defensat bé cadascuna de les escomeses rivals.

En el segon temps ha canviat la dinàmica i ha estat el Sant Andreu Atlètic qui ha pres el domini del matx. Durant la represa els andreuencs no han estat encertats de cara el gol, però pràcticament no han patit en defensa. Al final empat 0-0 en el marcador. El filial quadribarrat suma el primer punt de la temporada. La pròxima jornada és aquest cap de setmana al Narcís Sala contra el CE Europa B, el derbi per excel·lència de la categoria.

Fitxa tècnica

CF Unificación Llefià (0): Ivan González, Parra, Alexis, Marc (Naya, 65′), Saumell, Benítez, Delgado (Alejandro, 65′), Alex, Israel, Antonio i Gutiérrez.

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Ismael Sánchez, Mohammad Kaddour, Ricardo García, Marc Viver, Joan Manuel Camacho, Xavier Miras (Alberto Enes, 65′), Yasser Chapfika (Francisco Javier, 82′), Alex Montero i Marc Montejo (Marc Prat, 65′).

Àrbitre: Sr. Sergi Pujol López (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Benítez (47′), Israel (77′), Souto (88′) pels locals i Joan Manuel Camacho (21′), Marc Montejo (26′), Ismael Sánchez (37′), Alex Montero (64′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 1 del Grup 2 de Segona Catalana disputat al Municipal de Llefià.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS