Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Jornada amb sort dispar pels equips andreuencs, El Sant Andreu Atlètic va plasmar el domini en el partit en el marcador amb la victòria al camp de la UD Molletense (0-2). En canvi, el Juvenil A, tot i ser superior i avançar-se en el lluminós va empatar 1-1 a domicili contra el CF Badalona (1-1).

Victòria del Sant Andreu Atlètic (0-2)

El filial quadribarrat ha aconseguit la primera victòria de la temporada al camp de la UD Molletense. Després d’empatar en les dues primeres jornades, el Sant Andreu Atlètic ha sumat els tres punts. El partit ha començat molt igualat i amb imprecisions en el mig camp per part dels dos equips. No s’ha mogut el marcador durant el primer temps.

En la represa, els andreuencs han sortit per feina i Joan Manuel Camacho ha obert la llauna pel filial quadribarrat (56′). El conjunt local ha reaccionat i ha rondejat amb perill l’àrea del Sant Andreu Atlètic, tot i que s’ha topat amb una defensa ben ordenada. Els andreuencs han sentenciat el partit amb el gol a la recta final de Yasser Chapfika (86′). Amb aquest triomf els quadribarrats acumulen 5 punts i ocupen la cinquena posició a la lliga.

Fitxa tècnica

UD Molletense (0): Eduardo Díez, Jairo Fabián (Pau Sepúlveda, 72′), Santiago Rodrigo (Armando Ariel, 46′), David Cordon (Francesc Vega, 64′), Josue Fernandez, Luis Rubiales, Obong Samuel, Víctor Ruiz, Ignasi Abad (Marc Fàbregas 58′), David Sanchez i Alberto Gonzalez.

Sant Andreu Atlètic (2): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, David Gómez, Ricardo García, Mohammad Kaddour, Joan Manuel Camacho (Alberto Enes, 88′), Marc Viver (Francisco Javier, 72′), Yasser Chapfika, Xavier Miras (Marc Prat, 38′), Marc Montejo (Marc Cervera, 89′) i Ismael Sánchez (David Heras, 72′).

Gols: 0-1 Joan Manuel Camacho (56′), 0-2 Yasser Chapfika (86′).

Àrbitre: Sr. Marc Riera Muñoz (del. Baix Llobregat) ha amonestat Santiago Rodrigo (44′), Josue Fernandez (63′), David Sánchez (vermella directa-67′), Antoni Filgaira (70′), Luis Rubiales (89′) pels locals i Marc Cervera (14′), Ricardo Garcia (55′), Sergi Lobo (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 3 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Zona Sud de Mollet del Vallès.

Empat del Juvenil A (1-1)

Empat amb un regust amarg pel Juvenil A al camp del CF Badalona. Els andreuencs han començat el partit endollats. El domini visitant s’ha reafirmat amb el gol d’Alejandro Romera (22′). El conjunt quadribarrat ha fet un bon primer temps, tot i que no ha pogut ampliar l’avantatge.

En la segona meitat, el CF Badalona ha avançat línies a la recerca del gol de l’empat. Tots dos equips han tingut oportunitats per marcar, però han estat els escapulats qui han estat encertats cara el gol i Ebrima Camara ha empatat el duel (73′). En la recta final, el Juvenil A ha aguantat l’empat i s’ha endut un punt en direcció al Narcís Sala. L’equip dirigit per Ignasi Senabre té 4 punts i és el tretzè classificat.

Fitxa tècnica

CF Badalona (1): Noe Becerra, Joel Toledo, Adrián Guerrero, Gorka Gutiérrez, Miquel Porta, David Navarro, Angel Cañabate, Albert Parias (Adrián Sánchez, 56′), Ebrima Camara, Oriol Nuñez (Alan Nahuel, 59′) i Adrià Miravet (Kevin Moreno, 88′).

Juvenil A (1): Victor Parra, Izan Espinosa, Ousmane Barry, Jordi Moron, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Omar Diakhite (Juan Carlos Carrillo, 69′), Alejandro Romera, Alex Calatrava (Daniel Santiago, 67′) i Jordi Caballé.

Gols: 0-1 Alejandro Romera (22′), 1-1 Ebrima Camara (73′).

Àrbitre: Sr. Carlos Albelda Barcena (del. Barcelona) ha amonestat Marc Arnau (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup 7 de la Lliga Nacional disputat al Municipal de Badalona.

Imatge: El Sant Andreu Atlètic celebrant la victòria enfront de la UD Molletense | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS