Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Jornada positiva pels equips quadribarrats. El Juvenil A i el Sant Andreu Atlètic han guanyat els seus respectius partits en la mateixa jornada, el primer cop que succeeix aquesta temporada. Els d’Ignasi Senabre han vençut 0-2 al CE Mercantil, mentre que el filial quadribarrat s’ha imposat per 4-2 al CE Pubilla Casas.

Victòria del Juvenil A (0-2)

Després de l’empat la jornada passada contra el CF Badalona (1-1), en el qual els andreuencs van merèixer més, el Juvenil A ha vençut de forma clara el CE Mercantil (0-2). Segon partit consecutiu fora de casa. El matx ha començat amb les revolucions dels jugadors baixes, poques arribades a les àrees rivals. En el tram final del primer temps, els dos equips han posat una marxa més i ha estat el Juvenil A qui ha inaugurat el marcador amb el gol de Jordi Moron (41′).

A la represa, els sabadellencs han avançat línies, però els quadribarrats han sabut ordenar-se bé en defensa i mantenir el resultat favorable. El CE Mercantil en els darrers instants s’ha bolcat a l’atac i el Juvenil A ho ha aprofitat per sentenciar el partit mitjançant un contracop. Alejandro Romera ha estat l’encarregat de la diana (88′). Victòria per 0-2, el segon triomf en les cinc jornades disputades, i els andreuencs han remuntat  fins a la novena posició a la classificació.

Fitxa tècnica

CE Mercantil (0): Carles Segura, Sergi Boira, Ivan Caballero, Gerard Silvestre (Marc Reinhardt, 46′), Marc Sanchez, Alex Sanchez, Carlos Portero, Albert Bernabeu (Carlos Gracia, 60′), Joan Poch, Roberto Picon (Aimar Barrouhou, 60′), i Jonathan Gerboles (Eric Torralba, 83′).

Juvenil A (2): Víctor Parra, Izan Espinosa, Ousmane Barry, Jordi Moron, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina (Josep Ferrer, 89′), Daniel Santiago (Omar Diakhite, 68′), Alejandro Romera, Alex Calatrava (Ivan Mañana, 83′) i Jomi Nazarov.

Gols: 0-1 Jordi Moron (41′), 0-2 Alejandro Romera (88′).

Àrbitre: Sr. Bilal Doudou Doudou (delegació Bages) ha amonestat Aiman Barrouhou (66′), Marc Reinhardt (86′) pels locals i Marc Arnau (9′), Ousmane Barry (46′), Jordi Moron (59′), Jordi Caballé (66′), Alejandro Romera (75′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup Grup de la Lliga Nacional disputat al Camp de Futbol Club Mercantil.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (4-2)

El filial quadribarrat ha començat de forma positiva la lliga. En les dues primeres jornades va empatar, però en les dues següents ha encadenat dues victòries consecutives, l’última aquest passat cap de setmana contra el CE Pubilla Casas (4-2). Tot i això, el partit ha començat coll amunt pel Sant Andreu Atlètic quan David Heras s’ha fet un gol en pròpia porta (19′). Els andreuencs han reaccionat ràpidament i han igualat el matx amb la diana Joan Manuel Camacho (26′). Just abans del descans, Marc Montejo ha fet el primer dels seus tres gols en aquest encontre (43′). S’ha arribat amb el 2-1 al descans.

A la represa, quan només s’havien disputat quatre minuts, Marc Montejo ha tornat a marcar (49′). El CE Pubilla Casas no havia dit l’última paraula i ha retallat distàncies en el marcador amb el gol de Borja Ogayar (63′). El filial quadribarrat ha resistit les escomeses rivals i en el tram final, de nou Montejo, ha fet el tercer gol en el compte particular i la sentència del partit amb el 4-2 (84′). Amb aquesta victòria els andreuencs segueixen amb la bona dinàmica i són els quarts classificats a quatre punts del primer, el CE Escola Futbol Mataró.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (4): Roger Garcia, Sergi Lobo, David Gomez, Ricardo Garcia, Mohammad Kaddour, Joan Manuel Camacho, Marc Viver, Yasser Chapfika, Marc Prat, Marc Montejo i David Heras. 

CE Pubilla Casas (2): Sergio Sanchez, Marc Lopez, Jose Maria Carmelo, Daniel Martínez, Cristian Velarde, Rafael Muñoz, Sergi González, José Manuel Villegas, Borja Ogayar, Cristian González i Nester Lopez.

Gols: 0-1 David Heras en pròpia porta (19′), 1-1 Joan Manuel Camacho (26′), 2-1 Marc Montejo (43′), 3-1 Marc Montejo (49′), 3-2 Borja Ogayar (63′), 4-2 Marc Montejo (84′).

Àrbitre: Sr. Artur Argeles Garcia (delegació Barcelona) ha amonestat David Heras (12′), Marc Viver (78′), Aniol Boixader (79′) pels locals i Cristian González (53′), Daniel Martínez (55′), José Manuel Villegas (68′), Antonio Garcia (68′), Marc Rosa (70′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS