A un pas d’Europa

El Sant Andreu rep demà al vespre el Calahorra al Narcís Sala (20:30h). L’equip de Mikel Azparren és a només un pas de classificar-se per als setzens de final de la Copa, que disputaria contra un equip de Primera Divisió que disputa competició europea. Abans, però, caldrà derrotar el conjunt de La Rioja a l’estadi quadribarrat.

És la primera final de la temporada. El Sant Andreu afronta amb il·lusió l’última eliminatòria de la Copa a partit únic després d’haver derrotat amb un esforç ingent el Cornellà i el Gernika en les dues rondes anteriors. De nou, un equip de Segona Divisió B s’interposa en el pas dels quadribarrats, que volen brindar a l’afició una nova nit de glòria a la Copa.

El Calahorra arriba al Narcís Sala en un moment irregular a la lliga. L’equip de La Rioja ha encadenat tres derrotes consecutives, i a més el seu últim partit va ser diumenge a la tarda. No obstant això, fins aquest moment acumulaven 49 partits invictes i l’ascens a la categoria de bronze. Els andreuencs han gaudit de dos dies més de descans i arribaran més frescos de cama i de ment a la cita.

Azparren no podrà comptar amb Víctor Alonso per lesió. Óscar Muñoz i Elhadji són dubte i podrien entrar a la convocatòria.

UE SANT ANDREU – CD CALAHORRA

Competició: tercera eliminatòria de la Copa del Rei
Horari: dimecres 17 d’octubre, a les 20:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Iván González González (del. Illes Balears), assistit per José García Ferrer (Illes Balears) i Nil Torras Cubas (Illes Balears)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019