Agraïment arran del partit de Copa

sant andreu escut

La UE Sant Andreu vol agrair a l’afició el seu suport incondicional ahir davant l’Atlético de Madrid malgrat la pluja i l’hora en què va disputar-se el partit, així com el bon comportament i l’esportivitat exhibida.

El club també agraeix a tots els seus treballadors i al departament de comunicació la quantitat hores dedicades a organitzar aquest partit i a vetllar perquè tot funcionés correctament per compromís amb la UE Sant Andreu.

Així mateix, agraïm el suport i la visita de la batllessa de Barcelona, Ada Colau; de la regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; i de la resta d’autoritats i representants públics que van assistir al Narcís Sala.

Per últim, també a les forces d’ordre públic i la seguretat privada, que van realitzar una bona tasca durant les hores prèvies, durant i després de l’encontre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS