Agraïment arran del partit de Copa

La UE Sant Andreu vol agrair a l’afició el seu suport incondicional ahir davant l’Atlético de Madrid malgrat la pluja i l’hora en què va disputar-se el partit, així com el bon comportament i l’esportivitat exhibida.

El club també agraeix a tots els seus treballadors i al departament de comunicació la quantitat hores dedicades a organitzar aquest partit i a vetllar perquè tot funcionés correctament per compromís amb la UE Sant Andreu.

Així mateix, agraïm el suport i la visita de la batllessa de Barcelona, Ada Colau; de la regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; i de la resta d’autoritats i representants públics que van assistir al Narcís Sala.

Per últim, també a les forces d’ordre públic i la seguretat privada, que van realitzar una bona tasca durant les hores prèvies, durant i després de l’encontre.

Més en

Izan i Solina s’incorporen al primer equip

Premsa19 de juliol de 2019

El Sant Andreu inicia els entrenaments

Premsa18 de juliol de 2019

Wander causa baixa

Premsa18 de juliol de 2019

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019