Azparren supera els 100 partits a la banqueta

L’entrenador de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren, va superar ahir contra la Pobla de Mafumet els 100 partits dirigint el Sant Andreu. Azparren i el seu cos tècnic, amb Xavi Jiménez al capdavant, s’han assegut a la banqueta en 101 encontres. Una dada que constata la solidesa del projecte esportiu del club.

El balanç és de 49 victòries (48,51%), 33 empats (32,67%) i només 19 derrotes (18,82%), amb 140 gols a favor i 79 en contra. Aquestes xifres donen una mitjana de 1,38 gols per partit i de 0,78 encaixats. S’han comptabilitzat com a victòries o derrotes els empats en eliminatòries de la Copa Catalunya o la Copa del Rei que s’han decidit a la tanda de penals.

Azparren ha sobrepassat els 100 encontres distribuïts de la següent manera: 86 a la lliga, 8 a la Copa Catalunya, 4 al ‘play-off’ i 3 a la Copa del Rei. A més, cal recordar que va liderar des de la banqueta la golejada contra el Rubí (6-0) el 29 d’octubre del 2015, en l’impàs entre la marxa de Manolo Márquez i l’arribada de Joan Esteva.

Per molts més anys!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS