Competir i gaudir una eliminatòria històrica

Cinc anys més tard, la UE Sant Andreu ha repetit la fita del 2013 amb la classificació pels setzens de final de la Copa del Rei. Enguany amb més mèrit perquè l’equip andreuenc competeix a la Tercera Divisió, sent l’únic conjunt d’aquesta categoria que continua viu a la Copa. Com ja va succeir fa cinc campanyes, el Sant Andreu ha estat emparellat amb el Club Atlético de Madrid, un dels millors clubs d’Europa. És una eliminatòria històrica, un premi a la gran temporada passada i l’actual que han fet els homes de Mikel Azparren. Aquest dimarts es disputa l’anada al Narcís Sala (21:30 h), que es preveu que sigui el de les grans ocasions.

Després de superar tres rondes a partit únic, contra rivals de superior categoria (Segona Divisió B) com són el Cornellà, el Gernika i el Calahorra, el Sant Andreu ha fet història. L’equip andreuenc afronta els setzens de final de la Copa a doble partit contra el Club Atlético de Madrid amb molta il·lusió. El focus mediàtic i l’activitat del Club s’ha incrementat en les darreres setmanes per preparar un partit al Narcís Sala que serà especial.

És un premi a la feina ben feta. L’afició i l’equip volen gaudir d’aquesta eliminatòria perquè són moments únics, complicats de repetir. Alhora, però, el Sant Andreu vol competir al màxim i posar en dificultats l’Atlético de Madrid. Mikel Azparren, en diverses declaracions als mitjans, ha explicat que el conjunt andreuenc “no vol ser un convidat a la festa, sinó un actor principal”.

El Sant Andreu arriba al matx, després d’haver guanyat l’últim partit contra el Sants (2-0) i a tan sols un punt de la promoció d’ascens. Després de compaginar lliga i copa en aquest inici de temporada, els andreuencs ja només pensen en el partit de dimarts al Narcís Sala contra l’Atlético de Madrid. Es preveu un estadi andreuenc pràcticament ple. Encara queden entrades disponibles a la venda. Per altra banda, el conjunt madrileny es va refer de la clara derrota contra el Borussia Dortmund a la Champions (4-0), amb la victòria davant la Real Sociedad a la lliga (2-0) el passat cap de setmana.

Azparren no podrà comptar amb Víctor Alonso ni Llamas (lesió) i Ferran Jutglà (sancionat per acumulació de targetes grogues). Per altra banda, el ‘Cholo’ Simeone, que està sancionat, veurà el partit des de la grada. Els setze disponibles, a més de Guillem i Wander, estan convocats.

UE SANT ANDREU – CLUB ATLÉTICO DE MADRID

Competició: anada dels setzens de final de la Copa del Rei
Horari: dimarts 30 d’octubre, a les 21:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Jesús Gil Manzano (comitè d’Extremadura), assistit per Ángel Nevado Rodríguez (Extremadura) i Javier Martínez Nicolás (Múrcia); el quart àrbitre és Antonio Sánchez Sánchez (Extremadura)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, i BeIN Sports, entre d’altres.

CONFERÈNCIA DE PREMSA: MIKEL AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS