David Estrella deixa el Sant Andreu per motius professionals

L’encarregat de material del primer equip del Sant Andreu, David Estrella, deixarà de formar part del cos tècnic i del club aquesta setmana després de cinc temporades per motius professionals relacionats amb el món del futbol. Tanmateix, continuarà col·laborant fins que acabi la temporada.

Conegut com a ‘Papi‘, David Estrella ha estat un gran company i una persona molt propera als jugadors. Un exemple d’una persona treballadora i discreta que sempre ha aportat coses positivesi bon ambient al vestidor i al club, treballant fora del focus perquè les necessitats dels futbolistes estiguessin cobertes.

Des de la UE Sant Andreu volem agrair la seva feina li desitgem molta sort i èxits en la seva nova etapa professional.

Fotografia: Luismi Gracia dedica un gol a David Estrella fa dues temporades. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS