Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-1)

Derrota dolorosa del Sant Andreu Atlètic al camp del cuer de la lliga, el FC Besos Baron de Viver (2-1). Aquesta és la tercera desfeta consecutiva del filial quadribarrat, que ha vist com els locals s’han posat 2-0 en el marcador i només han pogut retallar distàncies amb el gol de Raul Carlos Rodríguez. Per altra banda, el matx entre el Juvenil A i la UD Cornellà B s’ha suspès per la pluja. La data de la disputa d’aquest partit encara està per determinar.

El Sant Andreu Atlètic tenia l’oportunitat de revertir la dinàmica de dues derrotes consecutives al camp del cuer, el FC Besos Baron de Viver. Els locals tampoc arribaven al duel en un bon moment, ja que feia sis jornades que no guanyaven, de les quals en cinc partits havien perdut. El matx ha començat igualat, però a poc a poc el FC Besos Baron de Viver s’ha apoderat del domini de la pilota. Alex Domínguez ha obert la llauna pels locals en el 35′. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

Els homes entrenats per Marc Rodríguez han vist com just començar la segona meitat, el Besos Baron de Viver ha aprofitat la primera aproximació per fer el 2-0 mitjançant Alex Litran (48′). El Sant Andreu Atlètic estava estabornit i pràcticament sense capacitat de reacció. En una acció aïllada el filial quadribarrat ha retallat distàncies en el marcador amb el gol de Raul Carlos Rodríguez (64′). Semblava que podia ser un punt d’inflexió, però ha estat un miratge. El Besos Baron de Viver ha continuat amb el domini i s’ha arribat al final amb el 2-1. Tercera desfeta consecutiva del Sant Andreu Atlètic.

Fitxa tècnica

FC Besos Baron de Viver (2): Manel Guiu, Marc Perez, David Sanz, Uxio Hermida, Eduardo Ainsa, Max Escuriet (Agustín Moliner, 64′), Alex Litran, Alex Dominguez, Daniel Juan (Óscar Ruiz, 79′), Borja Arribas (David Pérez, 57′) i Oriol Vives.

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Sergi Lobo (Raul Carlos Rodríguez, 57′), Ismael Sánchez (Alberto Enes, 57′), David Gómez, Ricardo García, Joan Manuel Camacho (David Heras, 57′), Àlex Montero, Yasser Chapfika, Daniel Delgado, Marc Montejo (Marc Guinó, 46′) i Marc Viver (Xavier Miras, 57′).

Gols: 1-0 Alex Domínguez (35′), 2-1 Alex Litran (48′), 2-1 Raul Carlos Rodríguez (64′).

Àrbitre: Sr. Adrià Monferrer Miralles (del. Barcelona) ha amonestat Max Escuriet (3′), Daniel Juan (27′), Alex Domínguez (76′), David Perez (80′), Uxio Hermida (81′), David Martín (89′) i Oriol Vives (89′) pels locals.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Trinitat Vella.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | Arxiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS