Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Mala jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A ha perdut al camp de la UD Unificación Bellvitge (1-0) i acumula tres jornades sense guanyar. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha estat derrotat per l’AT Sant Pol (1-2), tot i haver-se avançat en el marcador, i encadena la segona desfeta consecutiva. 

Derrota del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A no travessa un bon moment. Havia empatat en les dues jornades anteriors i en el partit a domicili contra la UD Unificación Bellvitge ha perdut per la mínima. El matx ha estat molt igualat, però els locals han aconseguit obrir el marcador amb el gol de Victor Luque (22′). Els andreuencs han reaccionat, però no han pogut superar la defensa rival.

A la represa ha continuat la dinàmica d’igualtat entre ambdós equips, tot i que a poc a poc s’ha anat escalfant i augmentant de revolucions pels dos conjunts. L’equip dirigit per Ignasi Senabre ho ha intentat fins al final, però la sort no li ha somrigut. El Juvenil A ha perdut un partit, que pel joc desplegat el més just hauria estat un empat sense gols. Els andreuencs són els vuitens classificats amb dotze punts.

Fitxa tècnica

UD Unificación Bellvitge (1): Aitor Valenzuela, Jordi Navio, Daniel Garcia, Carlos Crespo, Joan Marc Lerones (José Diaz, 60′), Aitor Riu, Victor Luque (Daniel Morillas, 87′), Arnau Valero, Yassir Naitrabi (Cristian Ubon, 83′), Marcos Martínez i Oscar Gonzalez.

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane (Alexis Jose, 86′), Jordi Moron, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago (Omar Diakhite, 63′), Ivan Mañana, Joel Jurado (Oriol Mas, 73′) i Jomi Nazarov.

Gols: 1-0 Victor Luque (22′).

Àrbitre: Sr. Lluis Espallargas Casellas (del. Barcelona) ha amonestat Arnau Valero (34′), Christian Donaire (63′), Jordi Navio (67′), Jose Diaz (89′), Aitor Valenzuela (89′) pels locals i Marc Arnau (39′), Joel Jurado (61′), Ignasi Senabre (70′), Jordi Moron (81′), Elhadji Ousmane (84′), Omar Diakhite (88′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 del Grup 7 de la Lliga Nacional disputat a la Feixa Llarga.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-2)

El filial quadribarrat havia començat amb bones sensacions la lliga. Va mantenir-se imbatut durant sis jornades, però els darrers dos partits els ha perdut, l’últim contra l’AT Sant Pol. Els homes de Marc Rodríguez ha començat endollats el partit i ràpidament s’han avançat en el marcador amb el gol de Daniel Delgado (18′). El rival ha quedat estabornit, però el Sant Andreu Atlètic ha desaprofitat alguna clara ocasió més per ampliar l’avantatge i s’ha arribat amb l’1-0 al descans.

A la represa han sortit millor els visitants i en tan sols tres minuts han capgirat el resultat. Primer Giovanni Ferinu (56′), que feia tres minuts que havia entrat al terreny de joc, i després Pol Esperalba (59′) han posat l’1-2 en el marcador. El Sant Andreu Atlètic ha avançat línies a la recerca de l’empat, però finalment no ho ha aconseguit. Derrota al Narcís Sala, la primera al feu andreuenc. El filial quadribarrat és el setè classificat amb dotze punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Sergi Lobo, Marc Cervera (Joan Manuel Camacho, 59′), Ricardo Garcia, Mohammad Kaddour, Alberto Enes (David Gomez, 59′), Marc Viver, Daniel Delgado (Xavier Miras, 57′), Alex Montero, Marc Montejo i David Heras.

AT Sant Pol (2): Oriol Mestres, Guillem Conesa, Josep Maria Sauleda (Bryan Garcia, 63′), Brian Mathias (Ivan Flichi, 63′), Ivan Sebastian (Giovanni Ferinu (54′), Pau Rubio, Samuel Perez, Jaume Gras, Pol Almellones, Pol Esperalba (Adrià Pacheco, 74′) i Daniel Viñuela.

Gols: 1-0 Daniel Delgado (18′), 1-1 Giovanni Ferinu (56′), 1-2 Pol Esperalba (59′).

Àrbitre: Sr. Gerard Justo Romero (del. Granollers) ha amonestat Marc Cervera (25′), Mohammad Kaddour (89′) pels locals i Josep Maria Sauleda (64′), Guillem Conesa (82′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A contra la UD Unificación Bellvitge | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS