El partit contra el Sants, dissabte al Narcís Sala (19:00h)

El partit d’aquest cap de setmana entre la UE Sant Andreu i la UE Sants s’ha canviat de data i lloc. En principi s’havia de jugar diumenge al camp de l’Energia, però com el duel dels setzens de final de la Copa enfront de l’Atlético de Madrid és el dimarts 30 d’octubre (21:30 h), el Club i el Sants han arribat a un acord per disputar el matx de lliga aquest dissabte al Narcís Sala a les 19:00 h.

Mínim han d’haver-hi 48 hores de descans entre partits i, per tant, jugar aquest diumenge incomplia aquesta norma. Per temes de disponibilitat de l’estadi del Sants s’ha decidit capgirar l’ordre del factor camp i jugar aquest dissabte al Narcís Sala i a la segona volta el duel entre el Sant Andreu i el Sants es disputarà al camp de l’Energia.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

Més en

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018