Empat amb regust agredolç (1-1)

El Sant Andreu afrontava el partit enfront de l’Ascó amb el reüll posat dimecres de la setmana que ve en el duel de Copa contra el Calahorra. Els andreuencs han estat els dominadors del matx i qui han tingut les oportunitats més clares. Ferran ha avançat els quadribarrats ja entrada la segona meitat, però Xavi Jaime ha empatat el duel amb una centrada xut que s’ha enverinat molt i ha acabat sent gol. L’equip de Mikel Azparren ha tornat a prémer l’accelerador en el tram final per endur-se els tres punts, tot i que el resultat ja no s’ha mogut més.

El partit de lliga entre l’Ascó i el Sant Andreu s’ha disputat aquest divendres. D’aquesta manera els andreuencs tenen més temps per descansar i preparar l’important partit de Copa contra el Calahorra. L’equip de Mikel Azparren, però, sabia de la importància del matx de lliga contra el conjunt tarragoní per sumar els tres punts i posar pressió als equips capdavanters en la classificació. Els quadribarrats ràpidament s’han fet amb el domini de la possessió i Ferran, en el minut 3, ha provat de sorprendre el porter local amb un xut amb l’esquerra, que ha aturat Eudald.

El matx ha seguit amb la mateixa tònica durant tot el primer temps. El Sant Andreu atacava i l’Ascó es defenia. Carlos Martínez ha recuperat una pilota i ha engaltat un tir potent que ha sortit fregant el travesser i, poc després, Ferran ho ha tornat a intentar amb un xut des de la frontal. En el primer temps l’Ascó només ha tingut una ocasió, amb una recuperació de pilota en camp del Sant Andreu i Xavi Jaime ha xutat fluix directament a les mans de Segovia. Just abans del descans, l’equip de Mikel Azparren ha tingut l’acció més clara a càrrec de Kuku. El davanter ha aprofitat una indecisió dels locals, ha robat la pilota i ha rematat amb rosca al segon pal. Eudald, el porter local, ha fet una gran intervenció per aturar el gol.

L’ocasió de Kuku a la primera part | Judit Andreu-UESA.

A la represa els andreuencs han continuat sent els dominadors del partit i han sortit més decidits a la recerca del gol. Kuku s’ha quedat sol en l’u contra u amb el porter, però no ha engaltat gens bé la pilota amb l’intent de vaselina. A poc a poc, l’Ascó s’ha anat reconstruint i ha començat a tenir més temps la possessió, tot i que sense crear perill. Mikel Azparren ha fet un doble canvi amb la intenció de donar més pólvora a l’equip. L’entrada d’Elhadji i Felipe Sa ha fet que el Sant Andreu avancés línies. Poc després, Elhadji ha fet una gran assistència a Ferran i aquest ha rematat amb un toc excels amb l’exterior del peu per fer gol (67’). Els quadribarrats havien fet el més difícil, obrir la llauna.

L’Ascó ha reaccionat i uns minuts més tard ha aconseguit empatar el partit. Xavi Jaime ha fet una centrada xut molt bombada, que s’ha enverinat i ha acabat entrant en la porteria andreuenca (77’). Empat 1-1. El partit s’ha tornat frenètic. El Sant Andreu ha cremat totes les naus per anar a l’atac. Elhadji i Ferran han tingut una clara doble oportunitat, que Eudald ha aturat.

Elhadji s’ha lesionat en els darrers minuts, i tot i que ha continuat jugant, el Sant Andreu s’ha vist minvat. A pesar d’això, la darrera oportunitat ha estat pel mateix Elhadji, que amb el cap ha rematat alt una centrada lateral. Empat 1-1, que deixa el Sant Andreu amb un regust agredolç perquè ha fet mèrits i ha tingut oportunitats clares per endur-se els tres punts. Ara tots els sentits estan posats en el partit de dimecres de la setmana que ve, contra el Calahorra, a les 20:30 h al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

FC Ascó (1): Eudald, Pato, Argilaga (Riki, 13’), Artur, Bertomeu, Peke, Xavi Jaime, Domingo, Marcel Messeguer (Sardà, 67), Miranda i Masqué (Joan, 73’).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Jaume Villar, Juanma, Noguera, David López, Guerrero (Alcover, 66’), Juanan, Kuku (Elhadji, 59’), Carlos Martínez (Felipe, 59) i Ferran.

Gols: 0-1 Ferran (69’), 1-1 Xavi Jaime (77’).

Àrbitre: Sr. Xavier Ariño Jiménez ha amonestat Bertomeu (74’) pels locals.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 del Grup V de la tercera Divisó disputat al Municipal d’Ascó.

Imatge destacada: Ferran celebrant el gol amb Elhadji, que ha fet l’assistència. | Judit Andreu-UESA.

RESUM BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS