Empat del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs havien aconseguit una bona ratxa de resultats, però aquesta última jornada s’han trencat. El Juvenil A ha empatat contra el CF Vilaseca (1-1) al Narcís Sala, el segon consecutiu. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut per la mínima al camp del Club Esportiu Premià (1-0) i ha perdut la imbatibilitat a la lliga, que ha durat set jornades.

Empat del Juvenil A (1-1)

El Juvenil A ha encadenat el segon empat consecutiu contra el CF Vilaseca al Narcís Sala. Els visitants han obert la llauna ràpidament amb el gol d’Oussama Chit 87′). Els andreuencs, però, han reaccionat poc després i Oriol Solina ha empatat el duel (15′). Els quadribarrats tenien el domini del joc i les ocasions, però la primera part ha acabat amb empat 1-1.

El segon temps ha començat molt igualat. A mesura que els minuts han anat passant, el conjunt dirigit per Ignasi Senabre ha avançat línies per marcar el segon gol i sumar els tres punts, però els andreuencs no han estat encertats de cara a porteria. Finalment, empat 1-1 i repartiment de punts. El conjunt quadribarrat és el vuitè classificat, amb dotze punts, a sis i quatre del CF Damm i Jabac Terrassa, el tercer i quart classificat respectivament, ja que el primer i segon són el FC Barcelona B i RCD Espanyol B, que no poden ascendir.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Víctor Parra, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane, Jordi Moron (Oriol Mas, 84′), Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Omar Diakhite (Daniel Santiago, 63′), Alejandro Romera, Alex Calatrava i Jomi Nazarov.

CF Vilaseca (1): Sergi Andreu, Alex Siles, Humbert Mallafré, Xavier Cotaina, Carlos Adrián, Pau Prados, Alex Lopez (Raul Sanchez, 64′), Sebastián Ignacio (Aleix Cespedes, 79′), Oussama Chit, Aron Torreblanca i Adrian Villa (Moises Soliño, 46′).

Gols: 0-1 Oussama Chit (7′), 1-1 Oriol Solina (15′).

Àrbitre: Sr. Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental) ha amonestat Elhadji Ousmane (42′), Alex Calatrava (49′), Alejandro Romera (65′), Izan Espinosa (84′), Alex Calatrava (88′) pels locals i Oussama Chit (86′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 del Grup 7 de la Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-0)

El Sant Andreu Atlètic ha perdut per la mínima al camp del Club Esportiu Premià (1-0) en un partit que els locals han dominat i que els andreuencs, en cap moment, han pogut reaccionar. El filial quadribarrat havia començat amb una bona dinàmica la lliga (tres victòries i tres empats). Els andreuencs, però, han perdut la imbatibilitat en aquest darrer matx. El Premià ha començat el partit molt endollat i ha dominat de principi a final. Tot i això, s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

A la represa, ha continuat la mateixa dinàmica de partit i els locals s’han avançat en el marcador amb el gol de Joan Caubet (54′). El Sant Andreu Atlètic ha intentat reaccionar, però no ha pogut de capgirar la tònica de l’encontre i s’ha vist incapaç d’empatar el duel. Els locals han estat superiors i el filial ha patit una derrota justa que el deixa a la sisena posició, amb dotze punts, a sis del líder, el CE Escola Futbol Mataró.

Fitxa tècnica

Club Esportiu Premià (1): Alexandre Vilajuana, Assane Fall, Daniel Alborch, Xavier Campos (Muhamed Touray, 70′), Julio Alberto, Joan Caubet, Angel Sanchez, Alpha Brahim, Juan Cano, Matias Del Gesso i Borja Lozano.

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Garcia, Sergi Lobo, Marc Cervera (Ricardo Garcia, 65′), David Gómez, Mohammad Kaddour, Joan Manuel Camacho, Marc Guinó (Xavier Miras, 46′), Aniol Boixader (Marc Viver, 65′), Daniel Delgado (Alberto Enes, 70′), Marc Montejo i Ismael Sánchez.

Gol: 1-0 Joan Caubet (54′).

Àrbitre: Sr. Oriol Cartiel Arasa (del. Vallès Occidental) ha amonestat Daniel Alborch (32′), Matias Del Gesso (51′), Alpha Brahim (75′), Julio Alberto (75′), Joan Caubet (85′) pels locals i Marc Montejo (75′), Mohammad Kaddour (85′), David Gómez (85′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Premià de Mar.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS