Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic han empatat els seus partits 1-1, contra l’AT Segre i la UD Parc respectivament, i a més tots dos equips quadribarrats s’havien avançat en el marcador. Amb aquests resultats no han pogut continuar amb la ratxa de victòries consecutives que havien encadenat.

Empat del Juvenil A (1-1)

El Juvenil A afrontava un desplaçament complicat al camp de l’AT Segre, però en la primera meitat ha dominat el joc. Els andreuencs han creat diverses ocasions de perill i han fet mèrits per anar al descans amb un avantatge ampli en el marcador. Finalment, però, han finalitzat els primers 45 minuts amb victòria per la mínima dels quadribarrats a causa del gol d’Oriol Solina (14′).

A la segona part s’ha capgirat la dinàmica i els lleidatans han estat els dominadors. L’equip d’Ignasi Senabre es defensava de les escomeses locals, però en el 87′ Ramon Bayona ha batut la defensa andreuenca i ha posat l’1-1 en el marcador. Empat final, que deixa el Juvenil A a la vuitena posició amb onze punts.

Fitxa tècnica

AT Segre (1): Alejandro Perez, Sergi Roca (Gerard González, 46′), Roger Jounou (Xavier Sánchez, 74′), Carles Farrando, Eric Miret, Jahara Jaiteh (Lluis Dolade, 46′), Quim Garrabou, Sergi Pujol, Ramon Bayona, Eric Vales i Malcolm Bosoka (Jordi Sidahmed, 57′).

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Ousmane Barry, Jordi Moron, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina (Ivan Mañana, 87′), Daniel Santiago (Omar Diakhite, 70′), Alejandro Romera (Joel Jurado, 87′), Alex Calatrava i Jordi Caballé.

Gols: 0-1 Oriol Solina (14′), 1-1 Ramon Bayona (87′).

Àrbitre: Sr. Sergio Alegre López (del. Lleida) ha amonestat Eric Vales (81′) pels locals i Alejandro Romera (40′), Omar Diakhite (84′), Jorge Emilio (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup 7 de la Lliga Nacional disputat al Ramon Farrús.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El Sant Andreu Atlètic ha viscut un guió de partit similar al del Juvenil A contra la UD Parc al Narcís Sala. El filial quadribarrat ha començat endollat i Aniol Boixader ha fet el 1-0 (23′). Tot semblava que es posava de cara, però els visitants en la jugada posteriors han empatat el duel amb la diana de Guillem (24′). S’ha arribat al descans amb l’1-1.

A la represa els andreuencs han intensificat els atacs a la recerca del gol de la victòria. Ho han intentat, però no han pogut penetrar, de nou, la defensa rival. Fins i tot, en el 89′ el porter visitant, Ricard Roselló, ha estat expulsat amb vermella directa, però el Sant Andreu Atlètic no ha pogut aprofitar els darrers minuts amb superioritat numèrica. Repartiment de punts al Narcís Sala i el conjunt entrenat per Marc Rodríguez és el cinquè classificat, amb dotze punts, a tres del líder, el CE Escola Futbol Mataró.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, David Gomez, Ricardo Garcia, Mohammad Kaddour, Daniel Delgado (Alex Perez, 38′), Xavier Miras (Marc Viver, 61′), Aniol Boixader, Marc Montejo, David Heras (Joan Manuel Camacho, 46′) i Ismael Sanchez.

UD Parc (1): Ricard Roselló, Carlos Alvaro, Adrian Arturo, Angel Garcia, Tomas Prat, Sergi Macarulla (Oriol Yagüez, 46′), Guillem Pons (Ricardo Ferran, 72′), Alex Cano, Carlos Mones (Nicolas Werckmeister, 66′), Guillem Gil, Gorka Zubeldia (Jaime Villalba, 58′).

Gols: 1-0 Aniol Boixader (23′), 1-1 Guillem Gil (24′).

Àrbitre: Sr. Omar Rghif (del. Bages) ha amonestat Marc Montejo (14′), Sergi Lobo (44′), Ricardo Garcia (80′), Mohammad Kadour (82′), Joan Manuel Camacho (88′) pels locals i Tomas Prat (17′), Sergi Macarulla (41′), Angel Garcia (65′), Ricard Roselló (groga-80′, vermella directa-89′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de l’AT Segre | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS