La riba de l’Ebre és el rumb

El Sant Andreu afronta demà el desplaçament més llunyà de la temporada a Ascó. L’equip de Mikel Azparren jugarà cinc dies abans de rebre el Calahorra a la Copa amb l’objectiu de redreçar la ratxa lluny del Narcís Sala. Els asconencs no travessen el seu millor moment i els andreuencs volen pescar a la riba de l’Ebre.

La Copa treu el cap a l’horitzó, però el Sant Andreu s’ha concentrat per a sumar un nou triomf a la lliga. El partit contra l’Ascó, avançat a divendres, és una bona oportunitat per a tornar a guanyar fora de casa després de tres jornades sense fer-ho i per a arribar al duel contra el Calahorra amb les millors sensacions possibles.

L’Ascó no travessa el seu millor moment. El conjunt de les Terres de l’Ebre acumula sis jornades sense guanyar, amb quatre derrotes i dos empats. No obstant això, cinc d’aquests sis partits han estat a domicili.

Azparren no podrà comptar amb Víctor Alonso ni Óscar Muñoz per lesió. A més, Ton Alcover és dubte per unes molèsties físiques.

FC ASCÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 10 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: divendres 12 d’octubre, a les 12:30h
Estadi: Municipal d’Ascó
Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat), assistit per Daniel Lucas Gómez (Baix Llobregat) i Alejandro Peralta Pino (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Dani López, nou entrenador del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Vine a Llagostera amb autocar

Premsa12 de febrer de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa10 de febrer de 2019