Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs travessen una bona ratxa i volen mantenir-la una jornada més. Tots dos juguen dissabte. El Juvenil A al camp de l’AT Segre (18:00 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic rep al Narcís Sala la UD Parc (19:00 h). 

AT SEGRE – JUVENIL A

L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha encadenat dues victòries consecutives i ha escalat posicions a la classificació fins a ocupar la sisena plaça. Els andreuencs aquest dissabte visiten el camp de l’AT Segre (18:00 h) amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat i, d’aquesta manera, seguir imbatuts a domicili (dues victòries i un empat).

Els lleidatans tenen els mateixos punts que el Juvenil A, tot i que arriben amb una dinàmica diferent després de perdre en la darrera jornada enfront del CF Badalona. Com a locals han aconseguit una victòria, un empat i una derrota. Serà un partit dur que posarà a prova el bon moment de l’equip quadribarrats.

SANT ANDREU ATLÈTIC – UD PARC

El filial quadribarrat ha agafat la velocitat de creuer. En les cinc jornades disputades continua imbatut i ha encadenat tres victòries consecutives. A causa del bon inici els andreuencs són els tercers classificats, amb onze punts, a quatre del líder, el CE Escola Futbol Mataró. Aquest dissabte reben la UD Parc al Narcís Sala (19:00 h).

Els barcelonins ocupen la setena posició amb vuit punts, tres menys que el Sant Andreu Atlètic. En la darrera jornada van guanyar al Young Talent Badalona Sud i així van trencar una ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria (dos empats i una derrota). En les dues jornades que el filial ha jugat al Narcís Sala ha aconseguit un empat i un triomf. Per lluitar per les places capdavanteres els andreuencs hauran de fer del Narcís Sala un fortí.

Imatge: El Juvenil A celebrant una victòria després del partit | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS