Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs travessen una bona ratxa i volen mantenir-la una jornada més. Tots dos juguen dissabte. El Juvenil A al camp de l’AT Segre (18:00 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic rep al Narcís Sala la UD Parc (19:00 h). 

AT SEGRE – JUVENIL A

L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha encadenat dues victòries consecutives i ha escalat posicions a la classificació fins a ocupar la sisena plaça. Els andreuencs aquest dissabte visiten el camp de l’AT Segre (18:00 h) amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat i, d’aquesta manera, seguir imbatuts a domicili (dues victòries i un empat).

Els lleidatans tenen els mateixos punts que el Juvenil A, tot i que arriben amb una dinàmica diferent després de perdre en la darrera jornada enfront del CF Badalona. Com a locals han aconseguit una victòria, un empat i una derrota. Serà un partit dur que posarà a prova el bon moment de l’equip quadribarrats.

SANT ANDREU ATLÈTIC – UD PARC

El filial quadribarrat ha agafat la velocitat de creuer. En les cinc jornades disputades continua imbatut i ha encadenat tres victòries consecutives. A causa del bon inici els andreuencs són els tercers classificats, amb onze punts, a quatre del líder, el CE Escola Futbol Mataró. Aquest dissabte reben la UD Parc al Narcís Sala (19:00 h).

Els barcelonins ocupen la setena posició amb vuit punts, tres menys que el Sant Andreu Atlètic. En la darrera jornada van guanyar al Young Talent Badalona Sud i així van trencar una ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria (dos empats i una derrota). En les dues jornades que el filial ha jugat al Narcís Sala ha aconseguit un empat i un triomf. Per lluitar per les places capdavanteres els andreuencs hauran de fer del Narcís Sala un fortí.

Imatge: El Juvenil A celebrant una victòria després del partit | UE Sant Andreu.

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019