Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada dels equips andreuencs, després que tots dos empatessin la passada jornada. El Juvenil A rep aquest dissabte el CF Vilaseca al Narcís Sala (17:00 h). Per altra banda el Sant Andreu Atlètic visita diumenge el camp del Club Esportiu Premià (12:00 h). Ambdós conjunts quadribarrats volen obtenir els tres punts per no perdre pistonada amb la zona capdavantera de la classificació.

Juvenil A – CF Vilaseca

L’equip dirigit per Ignasi Senabre va encadenar dues victòries consecutives, però l’anterior jornada es va truncar la ratxa amb l’empat contra l’AT Segre (1-1). Els andreuencs volen retrobar-se amb el triomf i el proper rival és el CF Vilaseca dissabte al Narcís Sala (17:00 h). El Juvenil A és el vuitè classificat amb 11 punts, a cinc del líder, el FC Barcelona B.

Els tarragonins ocupen l’onzena plaça, amb vuit punts, tres menys que els quadribarrats. El Vilaseca no va aconseguir la primera victòria fins a la jornada cinc, però d’aleshores ha sumat sis dels últims nou punts possibles, amb dos triomfs com a locals. Tot i això, com a visitants no han guanyat cap partit (dos empats i una derrota). El Juvenil A vol sumar els tres punts per fer del Narcís Sala un fortí i que les primeres places de la classificació no s’escapin a gaire distància, o fins i tot, escalar posicions.

Club Esportiu Premià – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat està imbatut en les sis jornades que s’han disputat (tres victòries i tres empats). Va aconseguir els tres triomfs de forma consecutiva, però l’anterior jornada va empatar contra la UD Parc (1-1). A causa d’aquest bon inici el Sant Andreu Atlètic és el cinquè classificat amb dotze punts, a tan sols tres del líder, el CE Escola Futbol Mataró. Els andreuencs visiten aquest diumenge el camp del Club Esportiu Premià (12:00 h).

El rival d’aquesta jornada dels quadribarrats es troba a la zona mitjana de la classificació, concretament a la posició número onze, amb sis punts. Només ha aconseguit guanyar un partit, a casa contra el FC Valldoreix, ja fa dues jornades. Arriben al matx d’aquest diumenge després de perdre l’anterior partit contra el Young Talent Badalona Sud. Serà un duel complicat, però que el Sant Andreu Atlètic vol mantenir la bona dinàmica i seguir estant en les places més altes de la classificació.

Imatge: Onze del Juvenil A l’anterior jornada | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS