Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs fa tres jornades que no guanyen. Aquest cap de setmana tenen l’opirtunitat per trencar la ratxa. El Juvenil A juga dissabte al camp de la UD Unificación Bellvitge (18:00 h) el cuer de la lliga. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic rep diumenge al Narcís Sala l’AT Sant Pol (20:00 h), un rival de la zona mitjana de la classificació.

UD Unificación Bellvitge – Juvenil A

L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha encadenat una ratxa de cinc partits consecutius sense perdre, tenint en compte que va ser derrotat dos cops en les tres primeres jornades. Per tant, és una bona dinàmica, tot i que els dos darrers partits han acabat amb empat. El Juvenil A ocupa la vuitena posició a la classificació amb dotze punts. Els andreuencs volen tornar a tastar el sabor de la victòria i tenen l’oportunitat de fer-ho contra la UD Unificación Bellvitge, al camp del conjunt de l’Hospitalet de Llobregat, dissabte a les 18:00 h.

La Unificación Bellvitge és el cuer de la lliga. Només ha sumat quatre punts en les vuit jornades disputades. Aquests punts es resumeixen amb la victòria a principis de setembre contra la Fundació Esportiva Palamós i l’empat enfront del CE Escola Futbol Mataró, just fa un mes. La resta, sis derrotes. Si el Juvenil A vol reenganxar-se amb les places que donen accés a l’ascens, ha de sumar els tres punts contra un rival en hores baixes.

Sant Andreu Atlètic – AT Sant Pol

El filial quadribarrat va perdre la imbatibilitat a la lliga en l’últim partit amb la derrota davant del Club Esportiu Premià. Set jornades va estar el Sant Andreu Atlètic sense perdre. Actualment ocupa la sisena posició, amb dotze punts, a sis del líder. Ara, l’equip entrenat per Marc Rodríguez vol refer-se aquest diumenge al Narcís Sala contra l’AT Sant Pol (20:00 h).

El conjunt del Maresme té tres punts menys que el Sant Andreu Atlètic, però arriba al duel en una bona dinàmica, ja que ha guanyat els dos darrers partits, després d’estar en les cinc primeres jornades sense conèixer la victòria. Serà un rival complicat pels andreuencs, que volen fer del Narcís Sala un fortí.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS