Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs juguen aquest dissabte. El Juvenil A rep al Narcís Sala la UD Cornellà B (16:00 h), per tant, qualsevol aficionat es pot apropar a veure l’equip dirigit per Ignasi Senabre i posteriorment, a les 19:00 h, veure el partit entre el Sant Andreu i el Sants. Per altra banda, el filial quadribarrat visita el camp del FC Besos Baron de Viver (18:00 h).

Juvenil A – UD Cornellà B

L’equip entrenat per Ignasi Senabre no travessa un bon moment. Dos empats i la darrera derrota contra la UD Unificación Bellvitge han fet que els andreuencs s’hagin allunyat de les posicions capdavanteres. El Juvenil A ocupa la vuitena posició, amb dotze punts, i vol tornar a guanyar un partit al Narcís Sala. Com a locals els andreuencs només han guanyat un partit, han empatat un i n’han perdut dos.

El rival d’aquesta jornada és la UD Cornellà B al Narcís Sala (16:00 h), just abans del partit del primer equip del Sant Andreu. El conjunt del Baix Llobregat no va començar bé la lliga, amb quatre derrotes consecutives. Després es va refer amb dues victòries i un empat, però ha perdut en les darreres dues jornades. És l’avant penúltim classificat amb set punts. Els seus números com a visitants són una victòria i tres derrotes.

FC Besos Baron de Viver – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic es va mantenir imbatut durant les sis primeres jornades, però ha perdut els darrers dos partits. El filial quadribarrat és el setè classificat, amb dotze punts. El conjunt entrenat per Marc Rodríguez vol tornar a vèncer i té l’oportunitat de fer-ho aquest dissabte al camp del cuer de la lliga, el FC Besos Baron de Viver (18:00 h).

El Besos Baron de Viver ha patit quatre desfetes en les últimes quatre jornades, i sis derrotes en el total de la lliga. Només ha aconseguit una victòria i un empat, i tots dos com a visitants. Com a local ha perdut els quatre partits que ha jugat al Municipal de Trinitat Vella.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS