Media Day del Sant Andreu al Narcís Sala

El departament de comunicació de la UE Sant Andreu ha convocat un Media Day perquè tots els mitjans interessats puguin parlar amb els futbolistes andreuencs, l’entrenador, Mikel Azparren, i el president, Manuel Camino, aquest dimecres a partir de les 17:00h al Narcís Sala. Hi haurà una persona del club encarregada de gestionar les peticions.

Des de la classificació pels setzens de final de la Copa i el sorteig que va emparellar el Sant Andreu amb l’Atlético de Madrid, nombrosos mitjans de comunicació d’àmbit català i d’àmbit estatal han entrevistat membres del Sant Andreu.

Acreditacions pel partit

El procés d’acreditacions de televisions sense drets, de ràdios i de fotògrafs el fa LaLiga, que passarà un llistat al departament de comunicació del club. A continuació, es debatrà quines s’acaben confirmant finalment.

La UE Sant Andreu només pot acreditar premsa escrita i digital per a aquest partit, però es reserva la potestat de denegar peticions per una qüestió d’espai destinat als mitjans.

Tots els interessats han de contactar directament amb LaLiga o bé dirigir-se al correu electrònic premsa@uesantandreu.cat per a començar els tràmits.

Per a aquest partit queden anul·lats tots els passis federatius.

Més en

Vine a Llagostera amb autocar

Premsa12 de febrer de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa10 de febrer de 2019

Un triomf per a creure-hi (1-0)

Premsa10 de febrer de 2019

Caixa o faixa

Premsa9 de febrer de 2019