No val a badar a la lliga

Després de l’eufòria per la classificació a la Copa, el Sant Andreu afronta un nou partit de lliga al Narcís Sala aquest diumenge contra el CF Pobla de Mafumet (18:00h). L’equip de Mikel Azparren no pot continuar cedint punts i cercarà una victòria que l’impulsi cap amunt.

L’empat a Ascó va deixar un regust agredolç al Sant Andreu, que va generar suficients oportunitats de gol per a endur-se els tres punts de l’Ebre sense patiment. No obstant això, la falta d’encert va penalitzar molt els quadribarrats. La visita d’un nou conjunt tarragoní, el Pobla de Mafumet, ha de servir per a esmenar-ho i recuperar el camí de la victòria.

La plantilla quadribarrada va viure amb il·lusió divendres el sorteig de la Copa, que ha posat el Sant Andreu sota el focus mediàtic. Tanmateix, els andreuencs han d’aconseguir aïllar-se del soroll. Els tarragonins van tenir un bon inici de temporada, però ara acumulen quatre derrotes en cinc partits.

Azparren no podrà comptar amb Llamas, Víctor Alonso ni Elhadji per lesió.

UE SANT ANDREU – CF POBLA MAFUMET

Competició: Jornada 11 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 21 d’octubre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assistit per Jordi Fullas Planas (Girona) i Albert Manrique Tomàs (Lleida)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Adri Giménez – UESA

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019