Oberta la venda d’entrades al públic general pel Sant Andreu-Atlético de Madrid

Avui s’ha obert la venda d’entrades al públic general de cara al partit de dimarts vinent entre el Sant Andreu i l’Atlético de Madrid. Recordem que els horaris de venda a les oficines, entre setmana, són de 09:00h a 12:30h els matins i de 17:00h a 20:00h durant les tardes. El cap de setmana també s’habilitarà la venda, en un horari encara per determinar.

Per qüestions d’aforament i seguretat, els menors també pagaran entrada. Els infants menors de dos anys podran accedir de franc, però no tindran un seient assignat.  Pel que fa al futbol base, els nens i nenes podran comprar la seva entrada més dues més per a familiars.

També poden adquirir-se entrades a través del portal Atrápalo.com.

Per a aquest partit queden anul·lats tots els passis federatius.

RELACIÓ DE PREUS

Tribuna: 45 euros soci / 60 no soci
Lateral: ESGOTAT
Preferent Nord: 35 euros soci / 50 no soci
Preferent Sud: 50 euros (preu únic)
Gol Nord: ESGOTAT
Gol Sud: 35 euros (afició visitant)

Fotografia: Adrià Giménez-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS