Preus i venda anticipada: Sant Andreu – Atlético de Madrid

La UE Sant Andreu posarà les entrades del partit de Copa contra l’Atlético de Madrid del dimarts 30 d’octubre (21:30h) aquest diumenge 21 d’octubre. Entre les 16:00h i les 18:00h cada soci podrà comprar una entrada a les oficines mostrant el seu carnet i el seu DNI. També podran comprar entrades per a no socis al preu corresponent.

Les oficines del Narcís Sala obriran cada dia, inclosos dissabte 27 i diumenge 28 en un horari encara per determinar, per a la venda anticipada. Durant la setmana, l’horari és de dilluns a divendres els matins (09:30-12:30h) i les tardes (17:00-20:00h).

Els socis tenen un preu rebaixat i una prioritat per a adquirir entrades fins dilluns. A més, també podran comprar-ne per a no socis al preu corresponent. Pel que fa al futbol base, els nens i nenes podran comprar la seva entrada més dues més per a familiars. A partir de dimarts, la venda s’obrirà a tothom.

Per qüestions d’aforament i seguretat, els menors també pagaran entrada. Els infants menors de dos anys podran accedir de franc, però no tindran un seient assignat.

Relació de preus

Tribuna: 45 euros soci / 60 no soci
Lateral: 25 euros soci / 40 no soci
Preferent Nord: 35 euros soci / 50 no soci
Preferent Sud: 50 euros (preu únic)
Gol Nord: 10 euros soci / 20 no soci
Gol Sud: 35 euros (afició visitant)

Estigueu atents al web i a les xarxes socials del club.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019