Preus i venda anticipada: Sant Andreu – Atlético de Madrid

La UE Sant Andreu posarà les entrades del partit de Copa contra l’Atlético de Madrid del dimarts 30 d’octubre (21:30h) aquest diumenge 21 d’octubre. Entre les 16:00h i les 18:00h cada soci podrà comprar una entrada a les oficines mostrant el seu carnet i el seu DNI. També podran comprar entrades per a no socis al preu corresponent.

Les oficines del Narcís Sala obriran cada dia, inclosos dissabte 27 i diumenge 28 en un horari encara per determinar, per a la venda anticipada. Durant la setmana, l’horari és de dilluns a divendres els matins (09:30-12:30h) i les tardes (17:00-20:00h).

Els socis tenen un preu rebaixat i una prioritat per a adquirir entrades fins dilluns. A més, també podran comprar-ne per a no socis al preu corresponent. Pel que fa al futbol base, els nens i nenes podran comprar la seva entrada més dues més per a familiars. A partir de dimarts, la venda s’obrirà a tothom.

Per qüestions d’aforament i seguretat, els menors també pagaran entrada. Els infants menors de dos anys podran accedir de franc, però no tindran un seient assignat.

Relació de preus

Tribuna: 45 euros soci / 60 no soci
Lateral: 25 euros soci / 40 no soci
Preferent Nord: 35 euros soci / 50 no soci
Preferent Sud: 50 euros (preu únic)
Gol Nord: 10 euros soci / 20 no soci
Gol Sud: 35 euros (afició visitant)

Estigueu atents al web i a les xarxes socials del club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS