Promoció: compra una entrada i rep un abonament al Gol Nord

La UE Sant Andreu disputa aquest dimarts l’important partit d’anada dels setzens de final de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid. Per això, un Narcís Sala ple és un factor rellevant per ajudar a l’equip andreuenc.

Per això el club fa una promoció: només demà dilluns, qui compri entrada de Tribuna o de Preferent rebrà un abonament de franc al Gol Nord pel que resta de temporada. Així s’ampliarà la grada d’animació i podreu continuar venint a animar el Sant Andreu!

Cal fer aquest tràmit a les oficines del club, que estan obertes als matins i tardes durant la setmana (09:30-12:30h i 17:00-20:00h).

Disponibilitat de les entrades

Queden entrades disponibles pel partit de Copa a Tribuna, Preferent Nord i Sud, i al Gol Sud (tant local com per l’afició visitant). En aquest darrer apartat s’estan a punt d’esgotar.

Respecte de la compra d’entrades a través del portal “Atrápalo“, va haver-hi un problema amb unes entrades ubicades a la llotja. Aquestes han quedat anul·lades i així ho ha notificat l’empresa distribuïdora.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS