Rescabalar-se amb l’escalf del Narcís Sala

El Sant Andreu rep la FE Grama diumenge a la tarda (18:00 h) al Narcís Sala. L’afició andreuenca empenyerà un dia més l’equip cap a la victòria contra un rival que no ha tingut un bon inici de temporada. Els quadribarrats necessiten tornar a sumar els tres punts per a acostar-se a les primeres posicions de la lliga.

L’empat sense gols a Granollers va deixar un regust agredolç al Sant Andreu. Els andreuencs van aconseguir mantenir la porteria a zero després de quatre jornades, però no van crear suficients oportunitats de gol per a endur-se el triomf de la capital vallesana. Els d’Azparren volen ara rescabalar-se a casa i sumar tres punts més.

La FE Grama no ha debutat a Tercera amb massa bon peu. L’equip colomenc només ha sumat una victòria en vuit jornades, amb quatre empats i tres derrotes. Les últimes quatre jornades, ha signat les taules a un gol en tres ocasions.

Azparren no podrà comptar amb Óscar Muñoz ni Víctor Alonso per lesió.

UE SANT ANDREU – FE GRAMA

Competició: Jornada 9 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: diumenge 7 d’octubre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Ainara Andrea Acevedo Dudley (del. Barcelona), assistida per Daniel Luque Ortuño (Barcelona) i Sergio Garcia Cobos (Barcelona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS