Ressaca a la lliga (1-1)

El Sant Andreu no ha pogut superar la Pobla de Mafumet al Narcís Sala. Els andreuencs s’han avançat de seguida amb un gol de Salva en pròpia després d’una rematada de Juanma a la sortida d’un córner, però la Moha ha empatat de penal a la segona meitat. Guillem ha debutat amb la quadribarrada substituint Josu, que ha sortit amb molèsties.

Els quadribarrats afrontaven el retorn a la lliga després de l’eufòria per la classificació pels setzens de final de la Copa. L’equip de Mikel Azparren ha disputat un bon partit en línies generals, però a la segona part ha notat el desgast físic i psicològic del partit contra el Calahorra.

El partit no podia començar de millor manera. Al cap de tres minuts, Ton Alcover ha centrat des del córner i Juanma ha obert la llauna amb una rematada de cap, tot i que l’últim en tocar la pilota ha estat Salva. Els andreuencs s’han apoderat a l’esfèrica i han tingut el partit controlat, amb una pressió alta que ofegava la sortida de la Pobla.

Al quart d’hora, l’àrbitre ha xiulat penal per mans dins l’àrea visitant. Alcover ha assumit la responsabilitat, però Arturo ha endevinat la trajectòria de l’esfèrica i ha refusat el llançament. El Sant Andreu ha percudit, amb arribades a l’àrea. La Pobla només ha tingut una oportunitat clara en un xut de Moha dins l’àrea desviat (36’).

A la represa, els tarragonins han fet un pas endavant i ha posat en dificultats el Sant Andreu, que ha notat el desgast de la Copa. Segovia ha intervingut en una doble ocasió, en un u contra u de Cissé i un segon xut d’Alberto García, i ha mantingut la porteria a zero (50’). No obstant això, els tarragonins han gaudit d’un penal després d’una caiguda dins l’àrea andreuenca i Moha ha transformat la pena màxima enganyant Segovia (73’).

La Pobla ha continuat atacant i el Sant Andreu ha intentat reaccionar per a guanyar l’encontre, però els quadribarrats no han pogut generar situacions clares de gol. Només un xut de Guillem, blocat pel cos d’un defensa, ha inquietat la porteria tarragonina. Els andreuencs disputaran el partit contra el Sants abans de l’anada de la Copa davant l’Atlético de Madrid.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, Juanan, Guerrero, Alcover, Josu (Guillem, 25’), Felipe (Kuku, 83′), Ferran i Carlos (Óscar Muñoz, 66’).

CF Pobla Mafumet (1): Arturo, Salva, Sergi, De Nova, Figueras, Óscar (Montero, 46′), Cissé (Koné, 66’), Víctor, Moha, Alberto García i Rabasso (Escrivà, 46′).

Gols: 1-0 Salva p.p. (3’), 1-1 Moha p. (73’).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Alcover i Ferran pels locals i Moha i De Nova pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019

La UE Sant Andreu tindrà Femení “A” i “B”

Premsa10 d'octubre de 2019

Derrota i indignació arbitral del Juvenil A (3-1)

Premsa7 d'octubre de 2019

Més expulsions que gols (2-0)

Premsa6 d'octubre de 2019