Triomf treballat del Sant Andreu (2-0)

El Sant Andreu ha aconseguit un nou triomf al Narcís Sala en derrotar la Grama. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un molt bon primer temps, però no ha estat encertat de cara a porteria. A la segona meitat, els gols de Josu i Ferran han desequilibrat el partit. Els andreuencs escalen diverses posicions i se situen cinquens a la lliga.

‘Potser hem jugat els millors 35 minuts de l’any’, ha dit Azparren després del partit. Tot i la pressió d’haver de guanyar, el Sant Andreu ha ofert una gran versió a la primera part. El control que han exhibit els quadribarrats i les constants arribades a l’àrea, però, no s’han traduït en gols. Les oportunitats més clares han estat una rematada de cap de Jaume (19′) i una altra d’Elhadji que ha rebutjat el pal (26′).

Juanan, molt actiu durant tot el partit.

La Grama no podia superar el domini andreuenc, però també ha tingut dues ocasions. Primer, un cop de cap d’Omar (22′), i just abans del descans un xut de falta de Chica que entre un Segovia providencial i el pal han mantingut la porteria a zero per segon partit consecutiu (44′). Elhadji i Kuku, treballadors incansables, han estat en més d’una acció molt a prop d’arribar a centrades per a rematar a porta.

A la represa, de nou l’estratègia ha estat una via per a fer mal a la Grama. Dani Guerrero ha fregat el gol en una rematada que no ha pogut dirigir a porteria (54′). La Grama se sentia més còmoda sobre la gespa, però el Sant Andreu ha percudit en la pressió. A l’equador del segon temps, Kuku ha robat la pilota al mig del camp, ha fet una carrera contra un defensor i ha esperat l’arribada de Josu per a cedir-li l’esfèrica. L’extrem ha encarat Toni i ha batut el porter visitant amb sang freda (64′).

Josu ha marcat el seu segon gol de la temporada.

Pràcticament a la jugada següent, Joel ha vist la segona groga i la Grama s’ha quedat en inferioritat numèrica. Els quadribarrats han aprofitat la situació per a jugar amb la pilota a camp contrari, i pocs minuts després han sentenciat el partit. Ferran ha marcat a plaer després de recollir un rebot d’un xut de Juanan, que ha protagonitzat una gran jugada individual (78′).

El segon gol ha evitat patiments innecessaris a la recta final del partit. Amb la victòria, el Sant Andreu se situa en cinquena posició. Divendres vinent afrontarà el desplaçament més llunyà de la temporada amb la visita al Municipal d’Ascó.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume, Guerrero (Wander, 84′), Josu, Juanan, Kuku (Carlos, 78′) i Elhadji (Ferran, 67’).

FE Gramanet (0): Toni, Joel, J. Carlos, Rojas, Chica, Ñito, Omar, Cristo (Cristóbal, 73′), Piera (Rubén, 69’), Pluvins i Buba.

 Gols: 1-0 Josu (64’), 2-0 Ferran (79’).

Àrbitre: Sra. Acevedo Dudley (del. Barcelona), ha amonestat Elhadji (40’), Llamas (61’) i Josu (64’) i Omar (47′) i Joel (58′ i 66′) pels visitants. Ha expulsat Joel per doble amonestació (66′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS